Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyáltalán van még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Már közel 5 hónapja ismerkedtem meg egy nálam idősebb férfival a neten. Flörtöltünk egymással és a dolgok jól alakultak, de mikor találkozni akartunk nem tudtunk összeegyeztetni, mivel mind kettőnknek akkor sok elfoglaltsága volt. azóta megváltozott, ezt úgy értem még mindig beszélünk csak már ne annyira "rámenős". szeretem és szeretnék vele találkozni, de nem tudom hogy hozzam a tudtára hogy ne vegye tolakodásnak. szerintetek mit tegyek? egyáltalán van szerintetek esélyem nála?2009. ápr. 19. 12:33
1/5 anonim válasza:
"Esetleg nem lenne kedved összefutni vmikor? Már olyan régóta esedékes lenne, de mindig közbejött vmi, én azonban szeretnélek személyesen is megismerni. Mi lenne, ha a cyber világból a valóságba vinnénk át a továbbiakban a kapcsolatot, ami kialakult közöttünk?"
2/5 anonim válasza:
Hogy érted,hogy szereted?Még nem is találkoztatok személyesen!Neten nem ugyananaz megismerni valakit mint élőben,lehet,hogy nem is tetszene a viselkedése,vagy bármi más!Igy ,hogy lehet beleszeretni valakibe?**
3/5 A kérdező kommentje:
pont azért szeretnék vele találkozni hogy megismerjem személyesen is és így kiderüljön milyen a valóságban, hogy úgy is olyan vagy hasonló mint amilyenek a neten keresztül megismertem.
vagy csak átvágott
2009. ápr. 19. 13:52
4/5 anonim válasza:
Ne köntörfalazz, mondd meg neki, amit gondolsz, mert szóból ért az ember.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is mondd meg neki. Egyébként én nem ajánlom a neten való hosszabb ismerkedést (több hónapig nem találkoztok). Olyan fura dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!