Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha egy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha egy 15 éves lány smárol egy 30 éves pasival?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 14:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"....mivel még nem vagy 18 a szüleid beegyezésével, csinálhatsz ilyen dolgokat, mint pl szex, nem pedig saját elhatározásból..."

Ezt te sem gondolod komolyan! Egy kamasz sem kéri a szülei beleegyezését a szexhez. Nem életszerű amit írtál. A gyereket úgy kell nevelni, hogy fel tudja mérni, hogy kockázat nélkül mikor, kivel, milyen módon és körülménynek között létesíthet szexuális kapcsolatot.

2011. aug. 30. 16:44
 22/33 BlackSword ***** válasza:
Jól van Palika... Üljél szépen le a gép elé, és Te is nézd már át azt a törvényt melyben a beleegyezési korhatárról esik szó... Amiről Te írsz, az a házasság... De itt csak smárolásról volt szó... Szóval egyenlőre egyes, de később még javíthatsz...
2011. aug. 30. 16:49
 23/33 A kérdező kommentje:
ne lovagoljunk a szex témán emberek...a én is szűz vagyok meg a barátnőm is.
2011. aug. 30. 16:49
 24/33 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Semmi.
2011. aug. 30. 22:03
 25/33 anonim ***** válasza:
45%

17 évesen smároltam 34 évessel, ha ez számít még :D

nem volt a pasi pedofil, mert én sem voltam már "kislány". A pedofil meg a kifejlődés előtt álló lányokra bukik. Jó volt, azt ennyi :D

Bár én mindig is az idősebbekre buktam.

2011. szept. 1. 21:10
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
miért lenne a csaj ribanc mert smárolt?? pfff röhejes néhány ember :D
2011. szept. 1. 21:14
 27/33 A kérdező kommentje:
na ugye!!
2011. szept. 1. 21:15
 28/33 anonim ***** válasza:
Szánalmasak vagytok mindketten!
2011. szept. 1. 21:18
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

nem lenne gáz ha a pasinak nem lenne csaja;)

Én 4,5 évig voltam együtt egy nálam 13 évvel idősebb palival. 16 voltam amikor összejöttünk. De a korkülönbség hosszú távon gondot jelent....

2011. szept. 1. 21:32
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a kislányban erős apa komplexus munkál, a a pasiban, meg enyhe pedofil hajlam. Nem hiszem, hogy helyes lenne, mert 15 évesen még igenis kislány az ember, hiába próbálja elhitetni magáról, hogy hűde nagyon felnőtt. A pasi meg egyszerűen szánalmas, hogy rámozdult egy kiskamaszra...
2011. szept. 1. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!