Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy 24eves srac...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 24eves srac egy 15 eves csajtol? Lehet ebbol tobb is mint talalkozas ejjelenkent? HeLP

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 08:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem csak a szex miatt kellesz neki és mert fiatal vagy és befolyásolható! Emellett naív vagy, ha el tudja veled hitetni, hogy "kedvel"! Figyu, az ilyen idős pasik nagyon nagy része a szexre megy, használ majd 3-4x, majd megun és keres másikat!
2009. ápr. 19. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
felejtsd el..csak használni akaar..ne dőlj be neki.
2009. ápr. 19. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy ennyi barátnője volt, akkor nem gyanakszol arra, hogy te is csak arra kellesz, mint az elődeid? Ez nem egyértelmű számodra? Persze, hogy hízeleg és kedves. Ez addig lesz így, amíg meg nem kapja, amit akar.
2009. ápr. 19. 09:57
 14/21 A kérdező kommentje:
:(
2009. ápr. 19. 10:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen helyzetbe!!de hamar rájöttem hogy csak kihasználás az egész,le akart fektetni de nem hagytam magam:P szal te tudod mit csinálsz:P
2009. ápr. 19. 10:58
 16/21 A kérdező kommentje:
igen,de en nem nezem ki belole h csak kiakar hasznalni:(
2009. ápr. 19. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor menj bele a dolgokba, amit akar és majd utána ha otthagy, majd rájössz! Az ember a saját hibáiból tanul! Itt lesz az ideje, hogy te is tanulj egy kicsit és megtudd, hogy sajnos a nagybetűs életben nem minden szép és jó!
2009. ápr. 19. 13:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Járj vele, tedd próbára, ne feküdj le vele, de meglátod, hogy valószínű, hogy el fog hagyni. Valamilyen szempontból meg tudom érteni, mert egy 24 évesnek más szükségletei vannak, mint egy 15 évesnek és nemcsak a szex terén.
2009. ápr. 19. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
volt egy srác... életem legnagyobb hibája. kb egy évig voltunk el egymással azt hittem szeret..ugyanúgy talikat megköszönt, hívot, keresett, smsek ami kell. Később kiderült h csak le akart fektetni ami sajnos sikerült is...pedig csak egy évvel volt idősebb mint én, nem kilennccel mint nálatok, de azért vigyázz magadra!sok mindent el tudsz gondolni hogy ő szeret meg midnen aztán sehol semmi.
2009. ápr. 19. 13:55
 20/21 A kérdező kommentje:
koszii a valaszokat...aranyosak vagytok:)lattom mar tobben is voltak ilyen helyzetben!
2009. ápr. 19. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!