Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy 24eves srac...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 24eves srac egy 15 eves csajtol? Lehet ebbol tobb is mint talalkozas ejjelenkent? HeLP

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 08:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Éjjelenként? Hülye vagy, ha hagyod magadat kihasználni! Ha éjjelenként akar találkozni csak józan paraszt ésszel gondolkozz és rájössz, hogy csak kihasználja a "friss húst".
2009. ápr. 19. 09:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan országok, ahol ezt büntetik...mégha ez túlzás is, gondolj bele, hogy nem véletlenül van ez így, mert a korosztályod még nagyon manipulálható. Szerintem hosszú távon ebből nem lehet semmi max. csalódás. Ha 25 lennél, a pasi meg 34, más lenne a helyzet. A korodban nagyon számít még pár év különbség is.
2009. ápr. 19. 09:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ő is tisztába van vele h az esti tali mit jelent.

am én mostanába azt veszem észre h chaten meg mindenhol 18-20 éves srácok írnak.én is 15 vok és pont ezért gondolom mindenkinél h csak óvatosan mert szerintem neked is mondták már hog egy 24 éves pasi nem csak a kezedet akarja megfogni.

szerintem nincs sok esélye h komoly kapcsolatotok legyen.

bár ki tudja.

ismerd meg mielőtt találkoznál vele.

nem lehetetlen h komolyan vesz. de lehet h ő is csak a "friss húst" látja benned.

2009. ápr. 19. 09:10
 4/21 A kérdező kommentje:
De tok rendes egy srac,mar reg ismerem.En ugy gondolom h nem csak azt akarja,szal h nem csak leakar fektetni.MA egy hete tortent az egesz egy buliba mikor vege lett lattam h vart de en elmentem az egyik osztalytarsam szuleivel akik hazavittek es mikor hazamenten racsorogtem es o felhivot es h nem talalkozunk...es hat taliztunk..es mikor hazahozott megkoszonte az estet....ennyi
2009. ápr. 19. 09:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belőle szerelem. Miért ne lehetne? Ha már nő és nő között is van, akkor így is lehet... Az más kérdés,hogy erre állati kicsi az esély. Lényeg,hogy az van,a mit TE akarsz. Ha valamit nem akarsz, annak nem kell megtörténnie!
2009. ápr. 19. 09:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak kaland neki. Más okokból sem lehetne tartós ez a kapcsolat. Gondolj bele, hogy ő már rég dolgozni fog, mikor te még középiskolás leszel...és még annyit fogsz változni az elkövetkezendő években.
2009. ápr. 19. 09:18
 7/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg abban a korban, amiben most te vagy, nagy looser volt sosem volt barátnője akkor. És most próbálja kiélni, hogy milyen egy szép fiatal lánnyal.
2009. ápr. 19. 09:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Volt baratnoje,eleg sok.KB ahany volt megse tudnam szamolni a 10ujjamon
2009. ápr. 19. 09:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem mostanába gondoltam, hanem 10 éve kb.
2009. ápr. 19. 09:27
 10/21 A kérdező kommentje:
akko`r bocs`
2009. ápr. 19. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!