Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó vagyok hogy mindig hazamegyek?
Figyelt kérdés
hazamegyek szex után a barátomtól. egyszerűen ha megtörtént a dolog képtelen vagyok mellette pihenni, pedig ő szeretné hogy összeölelkezve elaludjunk. már többször megsértődött emiatt. Tényleg ennyire zavaró? én szeretek egyedül aludni a saját ágyamban2011. aug. 30. 13:16
11/21 anonim válasza:
Utolsó :DDDD
Egyébként én sem szeretek összebújni túl sokáig utána,de hál'istennek a párom sem igényli,így elvagyunk.
12/21 anonim válasza:
Jaj,nem utolsó,hanem: A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
13/21 anonim válasza:
Én meg utána rögtön elalszom, és nem akarok beszélgetni, ahogy a nő szeretné. :D Na bumm, ez van. Egyébként sokaknak ez az eszményi nő: "Hogyha áll a farkam, várlak az ágyamban, de ha itt a reggel, öltözz fel és tűnj el."
14/21 anonim válasza:
megértelek,én is képtelen vagyok idegen helyen elaludni :D
főleg nem úgy hogy valaki egész este ölelgetne meg összenyomna :S
inkább alszok egyedül,a saját ágyamban :P
15/21 anonim válasza:
amúgy meg mennyi idősek vagytok?
16/21 A kérdező kommentje:
hát nem örül neki a barátom, de nem tudok ott aludni. néha azért 1 hónapba 1-2x maradok, de többnyire elmegyek haza. lehet talán nem szeretem annyira hogy bevállaljam a kényelmetlenséget érte...:S én21 vagyok ő 33
2011. aug. 30. 13:38
17/21 anonim válasza:
Ha ő lenne nálad, az megoldás lenne?
18/21 anonim válasza:
Nem írtad mennyi idős vagy, de ha tényleg komolyan gondolod a kapcsolatot vele akkor előbb utóbb meg kell tanulnod mellette aludni.
19/21 anonim válasza:
nem értelek komolyan... én meg nélküle nem tudok elaludni...
20/21 anonim válasza:
Kihasználod a barátodat.És igen,jó nagy bunkó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!