Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen autóval fogok tudni csajozni?
Megkaptam az örökségemet, és vettem ez ilyen kocsit: [link]
Így könnyebben fog menni a csajozás? Sajnos eddig nem voltam valami sikeres.
nem tom ki volt az a hülye, aki azt mondta nem ismerik fel.. ha nem is [bár az qva tré] akkor is látja rajta h drága
de akk se pazaroltam vna el erre ennyit, vettem vna egy 8millás audit azt ennyi :'DD
többi házba:)
Hat, kifizetni kb 18 milla+vam+regadot egy autoert eleg huzos... Ha ez igaz, inkabb befektetted volna ez a penzt.
Hogy a kerdesre is valaszoljak ez mar nem a csajozos auto kategoria. Angliaban talan. Itthon ezzel sokkal inkabb autob*zikat fogsz folszedni.
Kedves "tegnap 20:25"! Én voltam az a hülye.
Menj oda az utcán találomra csajokhoz, és kérdezd meg tőlük hogy ismerik-e az Aston Martint. Aztán ha megvan a válasz, kérdezd meg hogy ismerik-e a BMW-t. Elképednél mennyien nem is hallottak még soha az Astonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!