Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen autóval fogok tudni csajozni?
Figyelt kérdés
Megkaptam az örökségemet, és vettem ez ilyen kocsit: [link]
Így könnyebben fog menni a csajozás? Sajnos eddig nem voltam valami sikeres.
2011. aug. 29. 18:19
11/26 anonim válasza:
Abban igazad van h.télleg használt DE ha lenne is ilyened akkor is csak p*csákat fogsz tudni felszedni egyetlen egy éjszakára...sügér
12/26 A kérdező kommentje:
Jobb mint a semmi
2011. aug. 29. 18:28
13/26 anonim válasza:
egy ilyen kocsit fenn is kell tudni tartani, amennyiben igaz hogy ilyet vettél..
miért baxtad el az örökséged egy autóra ?:)
vehettél vna egy Caddillacet, amit még talán jobban megnéztek volna és még pénzed is maradt volna.
mindegy, nyugi meg fognak nézni a nők.. de igényesen öltözködj drága karórával NYAKLÁNC NÉLKÜL és azt hiszik gazdag vagy.:) kiszállsz a kocsiból és 5en leszptak :)
14/26 sovietunion válasza:
kedves 18:27-es nekem úgylerúgta azta csóri váltót hogy nevette csak az 1-est ésa 3-mast :D
15/26 anonim válasza:
Max ribancokat tudsz felszedni, vagy pénzéhes dögöket. Ha nem vagy jóképű, pontosabban, ha nekem nem tetszel, akkor tőlem lehet akármilyen autód, nem kellenél. De attól, hogy te nem tartod magad jóképűnek, nem biztos hogy ez így is van. 18L
16/26 anonim válasza:
Mennyi volt az örökséged? Egy ilyen autó kb. 30millió ft.
17/26 A kérdező kommentje:
A kocsi 98e dollár volt. Persze még haza kell hozatni, regisztrációs adó, stb. És nyugi, maradt még egy kevés pénz...
2011. aug. 29. 18:34
18/26 anonim válasza:
Ez csak egy pö.cshosszabbító, ostobácska lánykák felszedésére ideális, már ha felismerik a márkajelzést. Vehettél volna olcsóbban "béemvé"-t, azt ez a kategória gond nélkül felismeri.
19/26 anonim válasza:
Nálam ez nem jön be, inkább elriaszt..ez csak egy autó, egy tárgy, ennek nincsenek értékei..csak egy doboz, semmi...olyanok, mint a hülye p*csák, akik erre buknak.
20/26 anonim válasza:
Sehogy. Ha ez minden amit fel tudsz mutatni, akkor csak hülye anyagias ribancokat fogsz felszedni, de azokra még költeni is kell, úgyhogy nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!