Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játszák azt hogy melegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszák azt hogy melegek az osztályomban a fiúk?

Figyelt kérdés
Egy egy furcsa kérdés,de engem érdekelne... Arra lennék kíváncsi,hogy a korombeli fiúk miért imitálják hogy közösülnek.Mert az osztályomban ezt csinálják valamint hallottam már sokmindenkitől és nem értem hogy miért...Azért nem lehet meleg az összes nem?:)És nem értem hogy ha a lányokat szeretik akkor miért csinálnak ilyeneket? Főleg fiúk válaszát várom de lányok is írhatnak.:)
2009. ápr. 18. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel csak poénkodnak,attól még nem melegek.
2009. ápr. 18. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

mi is gyakran ökörködünk ilyenekkel a kollégákkal. semmi komoly, csak hülyünk. sosem dugnék a ferivel, pedig minden héten mondom neki, hogy ő a ribancom :D

(ja, mi már 25-30 közöttiek vagyunk, úgyhogy nem életkori sajátosság, nem lehet kinőni :D )

2009. ápr. 18. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
talán azért mert a lányok is gyakran smárolnak a discóban és azt hiszik menő dolog,tehát csak poén
2009. ápr. 18. 18:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy poén,csak nem tudom miért hiszik hogy vicces...
2009. ápr. 18. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Hát, attól tartok, mivel nem születtünk fiúknak, ezt sosem fogjuk megérteni...

Gondoltam, megnézem, mit írnak az okosok, mert én azt hittem, ez csak az én osztályomban volt furcsa jelenség. Ja, gimiről van szó, olyan 10-11. évfolyamról... Legalábbis úgy emlékszem, hogy akkoriban "másztak egymásra" a fiúk, meg a tanári asztalt "használták" "ágynak".

Gondolom, ez ugyanolyan hülyeség náluk, mint hogy a lányok kézenfogva mászkálnak... (23/L)

2009. ápr. 18. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Ó, ez örök poén sztem. És lehet, hogy a lányok nem értik a poént, de nem is kell ezzel mi fiúk egymást szórakoztatjuk, nekünk vicces. És pont azért vicces mert még véletlenül se gondoljuk komolyan, ezért lehet vele nyugodtan poénkodni, senki nem érti félre.
2009. ápr. 18. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Ezt nálunk is csinálták poénból a fiúk. a ffiak elég kritikusan állnak hozzá általában a homoszexualitás jelenségéhez, és ilyen formában fejezhetik ki nem túl érett módon a gúnyolódó hozzállásukat, hogy poénból buzulnak. majd felnőnek...:)
2009. ápr. 18. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Hát azért a lányok is csinálnak ám minden féle baromságot...

Amúgy én sem értem ezeket, az én osztályomba is vannak ilyenek, de én ezt ku*vára rühellem, és mindig odaszólok hogy : Ne buzuljatok kis buzdancsok.

És mindig azt a választ kapom hogy: Nácik fogják be...

Persze volt már ebből verekedés...

Egy szóval... nem tudom miért jó az nekik ha egymás seggébe tolják a farkukat

16/F

2009. ápr. 18. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:
latom senkinek sem sikerult megfejteni a mely pszihikai okat :))) pedig en is kivancsi lennek. nalunk is ez ment,sot, hazi buliban azota is ahogy beteszik a Push the button-t (ez a buzulos szamuk) az osszes fiu felugrik es egymas moge allnak :)))) en rendszerint viccesnek talalom, bar neha mar durva amit csinalnak. viszont ahogy a masik farka a fenekhez er egybol elugrik h fuuuuj. sose fogom megerteni :) ja es a tanari asztalt is nagy eloszeretettel hasznaltak....
2009. ápr. 19. 11:36
 10/13 Thurston ***** válasza:

"Ezt nálunk is csinálták poénból a fiúk. a ffiak elég kritikusan állnak hozzá általában a homoszexualitás jelenségéhez, és ilyen formában fejezhetik ki nem túl érett módon a gúnyolódó hozzállásukat, hogy poénból buzulnak. majd felnőnek...:)"

Ekkora baromságot. :'DDD

2009. ápr. 19. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!