Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszák azt hogy melegek az osztályomban a fiúk?
mi is gyakran ökörködünk ilyenekkel a kollégákkal. semmi komoly, csak hülyünk. sosem dugnék a ferivel, pedig minden héten mondom neki, hogy ő a ribancom :D
(ja, mi már 25-30 közöttiek vagyunk, úgyhogy nem életkori sajátosság, nem lehet kinőni :D )
Hát, attól tartok, mivel nem születtünk fiúknak, ezt sosem fogjuk megérteni...
Gondoltam, megnézem, mit írnak az okosok, mert én azt hittem, ez csak az én osztályomban volt furcsa jelenség. Ja, gimiről van szó, olyan 10-11. évfolyamról... Legalábbis úgy emlékszem, hogy akkoriban "másztak egymásra" a fiúk, meg a tanári asztalt "használták" "ágynak".
Gondolom, ez ugyanolyan hülyeség náluk, mint hogy a lányok kézenfogva mászkálnak... (23/L)
Hát azért a lányok is csinálnak ám minden féle baromságot...
Amúgy én sem értem ezeket, az én osztályomba is vannak ilyenek, de én ezt ku*vára rühellem, és mindig odaszólok hogy : Ne buzuljatok kis buzdancsok.
És mindig azt a választ kapom hogy: Nácik fogják be...
Persze volt már ebből verekedés...
Egy szóval... nem tudom miért jó az nekik ha egymás seggébe tolják a farkukat
16/F
"Ezt nálunk is csinálták poénból a fiúk. a ffiak elég kritikusan állnak hozzá általában a homoszexualitás jelenségéhez, és ilyen formában fejezhetik ki nem túl érett módon a gúnyolódó hozzállásukat, hogy poénból buzulnak. majd felnőnek...:)"
Ekkora baromságot. :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!