Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudom elcsábítani a 34...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom elcsábítani a 34 körüli szomszédom?

Figyelt kérdés

itt lakik a környéken nem közvetlen a szomszédom, 34 körül lehet. néha szoktam látni, múltkor egy csajjal volt.nem tudom hogy a nője-e, de valószínű. Olyan korabeli lehetett de nem izgat ez, mert megpróbálnám. nem köszönünk egymásnak, de szokott nézni, ez jelenthez valamit?

én 22 vagyok.

2011. aug. 29. 10:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Nagy az isten állatkertje....
2011. aug. 29. 11:16
 12/23 A kérdező kommentje:
azért ne húzzátok fel magatokat, árt az egészségnek :)
2011. aug. 29. 11:19
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem húzza fel magát kérdező,csak ez egy jellemre vall amit csinálni akarsz....de előttem már elmondták hogy kiknek vannak ilyen jellemvonásai....
2011. aug. 29. 11:23
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

édesem, ha egy pasi akar valamit, akkor az odamegy hozzád, leszólít, beszélget veled.

ha meg nem, akkor ne alacsonyodj odáig, h te udvarolsz neki.

durva azért, hogy a mai nőkben ennyi tartás nincs. én soha nem mentem oda egy pasihoz sem, mégis voltak udvarlóim.

2011. aug. 29. 11:49
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Üsd el biciklivel. Ne nagyon, csak egy kicsit. Így kapcsolatot teremthetsz vele, aztán ha van nője, koccolj.
2011. aug. 29. 11:54
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom mit oltja mindenki a kérdezőt!!! Nem biztos, hogy barátnője a csaj!!!!!

Miért Ku@va a kérdező? Én ezt nem értem!

Mosolyogj rá szépen, használd a női praktikákat, de ne nyomulj nagyon mert azzal akár el is ijesztheted!

Azt azért tud, hogy egy 34 körüli férfi lehet már nem numerát, vagy egy könnyed kapcsolatot, hanem feleséget illetve a gyermekeinek az anyát keresi!

2011. aug. 29. 12:34
 17/23 anonim ***** válasza:
60%

Szánalmas, ha valaki egy kapcsolat széthullásáért a harmadik felet hibáztatja, pedig ez akár tetszik akár nem, a pár hibája.

Ezen felfogás alapján mindenkinek élete első párjával kellene összeházasodni.

Apukámat is sokan próbálták elszedni, egyik nő sem érdekelte, elküldte őket. Volt olyan, aki anyukám szeme láttára is bepróbálkozott, anyukám egyáltalán nem cirkuszolt,apa meg elküldte.

Szóval nem egy harmadik fél szed szét egy kapcsolatot, amit szét lehet szedni az soha nem lenne boldog kapcsolat. Így inkább megköszönni kéne annak, aki erre rávilágít..

Ja és az is hibás, akit megcsalnak..

2011. aug. 29. 12:48
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
Jelet küldhetsz, de ha egy pasinak tetszik egy nő az lép. Azt meg, hogy van e kapcsolata ripsz ropsz kideríted. De azért úgy ne riszálj, hogy van barátnője, mert te leszel nevetséges. Legalábbis én nevetnék, ha valaki feltűnően próbálkozna a páromnál, úgy, hogy tudja, hogy vagyok.
2011. aug. 29. 14:33
 19/23 A kérdező kommentje:
nem értem mért kellett lepontozni a A válasz megírásának időpontja: ma 12:48 válaszadót. érdekes, Nektek mindenki ribanc és aki már nem a Ti kis rózsaszín világotoknak megfelelőt ír az már hülye.
2011. aug. 29. 17:53
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

Hagyd rájuk. Könnyebb a szeretőben keresni a hibát, mint elfogadni, hogy a kapcsolat szar volt és sosem voltak boldogok együtt.

Engem aztán nem izgat, ha lepontoznak, ha nekik ez a boldogság, akkor örülök, hogy örömet szerezhettem:)

2011. aug. 29. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!