Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges dolog az hogy egy teletabbival akarok szeretkezni?
nem,szerintem egyáltalán nem beteges,sőt inkább izgalmas
a nőgyógyászon szerint minden állatnak,és kitalált lénynek sokkal jobban megy a szex
szóval csak hajrá,aztán ha megvolt a teletubbi,akkor szóljál légyszi nekem is,és akkor én is egy teletubbival fogok szeretkezni...a pasikat már úgyis meguntam,és valami újat szeretnék kipróbálni
Kedves(nedves) Nicelili.
Szerintem vidd el a nőgyógyászodat orvoshoz.....NA ha valami,akkor ez beteges.Mindaz a maszlaghalmaz-szenny amit itt összehordtál életem,.A nőgyógyászodról ilyen dolgokról 'dumcsiztok' amig felméri a terepedet. Arról nem esett szó,hogy van neki raktáron egy liter bikasperma, szépen feltudna csinálni téged vele? Nem?...Férfi vagy nő? áhh.mindegy..Ha férfi,nemtudok mit mondani mint,hogy egy pszihopata-elmebeteg állat nemmellesleg Burnyák--"Isten hozott az Andrássy Útuon szivi!!" Ha nő: akkor kínos.Egy: A 'hím'-hez hasonlóan, buggyant..Kettő: Bizonyosan a kutyája,macskája,papagája vagy esetleg a kerti lova pucolja..Ja, és ott van még a kertitörpe eső után nedvesebb meg micimackó a kinőtt pirospólójában is.SZEXIISSSS..... Jókis mesefigurák.Hamm.... Fúú na ez most kijött... Gondolom amugy légiónyi férfival háltál már ha így rájuk untál mi? Na remélem mielőbb ,megérzed Dzsaffar lomposát,vagy áldást kérsz inkább Dzsinn-től..De ha ők nem vállalnak,ott van még Abu és Shrek. Az orvosodnak ,nemtől függetlenül csakis Törpapát ajánlom... Illetve egy borotvált kecskét, beöntéssel.... Sziasztok!!
Sosem akarnék agyhalottnak nevelt, jobb sorsra érdemes gyermekek virtuális kedvenceivel kikezdeni.
Inkább nyomnám a V-Randit Zoe Graystone-nal, vagy Tamara Adams-el. Ők legalább valódi személyiségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!