Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a boldogsághoz feltétlenül szükséges a szerelem is?
Bocsi az offért,de muszáj megjegyeznem.
Vans,Te a válaszaid alapján véreli kis éretlen f*sznal tűnsz.Eddig még egy szimpatikus válaszodat sem láttam.Tudom nem számít,de nem bírtam magamba tartani:D
Nekem az a boldogság,ha az örömteli dolgokat nem egyedül élem meg,ezért kell egy barát vagy egy pár. Nekem olyan igazi barát nem adatott,ezért nekem fontos a harmonikus párkapcsolat. A szerelem ideiglenes (nálunk 4 év után múlt el) de ott marad a szeretet,a kötődés a másik iránt,ami ha viszonozva van,akkor boldog lesz tőle az ember.
Persze a munkában,meg egyéb területeken elért sikerek is örömet okozhatnak,de szerintem az nem vezet tartós boldogsághoz.
Nekem szükséges. De nem kell feltétlenül a lángoló szerelem, nekem társra van szükségem. Ha a szerelem elmúlik, és megmarad egy mély szeretet, az is tökéletes lesz számomra.
A környezetemben azt látom, hogy mindenki keresi a szerelmet, de ha megtalálja, attól még ritkán lesz boldog.
Szerintem nem,mert ha boldogságodat függővé teszed valamitől,akkor nem lehetsz igazán boldog.A szerelem esetében a függőséget a partner okozza,és minden függőség boldogtalansághoz vezet.
Viszont ha szerelmes vagy az életbe,akkor lehetsz boldog ember...attól függ mennyire vagy tisztában azzal,hogy mi is az a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!