Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy tényleg bejövök neki? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

mindig nézz a suliban,ha a közelemben van zavarban van...

de van barátnője állítólag idősebb nála

2009. ápr. 18. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amiket így leírtál róla, aszerint valószínűleg bejössz neki, de ha van bnője, akkor nehogy Te lépj először!
2009. ápr. 18. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha ez tényleg igaz amit le írtál lehet h már nem érez olyan vonzalmat a barátnője iránt mint eddig de ne h te lépj mert ha lépsz akkor lehet h a barátnőjének ez nagyon is feltűnő lesz és ha vége a kapcsolatuknak a lány megutál és tönkre teszi az életed nyugi velem is volt ilyen.Tom mit érzel.
2009. ápr. 18. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
amugy a bnője nem a suliba jár...(és ha ez lényeges az egyik csaj naon joba van a sráccal és ő beszélgetet csak így vele és mondta a srác hogy csak úgy van neki az a lány szóval nem szereti)Most mit tegyek?Várjak amig ő lép?
2009. ápr. 18. 15:17
 4/4 Maszk válasza:
Én is voltam már ilyen hejzetben és sztem a srácnak bejösz akkor fog lépni.Ha nem lép akkor beszopta' , akkor igyse és ugyse nem tetszel neki.De viszont én is voltam igy es a végén meg megkérdeztem hogy akar e velem járni es szepen kötzolte velem hogy nem érez semmit irántam.Csak simán ilyen volt a termeszete.
2010. dec. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!