Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bejövök neki, azért viselkedik így? Ő is lány, én is lány vagyok.
Van egy csaj osztálytársam, aki elég furán viselkedik. Rocker csaj, szivárvány haja van, piercingek stb. Folyton megbámul, akármit veszek fel, pedig nem is egy a stílusunk. Furán néz rám, olyan flörtölősen. Néha azt veszem észre, hogy már szó szerint levetkőztet a szemével..egyik nap épp mentem be az osztályterembe, mikor láttam, hogy stíröl ilyen furán. Megkérdeztem, hogy mi az? (persze mosolyogva) mondta, hogy semmi és röhögött. Meg folyton a mellemet bámulja még akkor is, ha nem mélyebb dekoltázsú felső van rajtam (ritkán szoktam mélyebb dekoltázsút hordani). Csomószor mondta, hogy nagyon szép vagyok, meg ilyenek. Lehet, hogy bejövök neki "úgy"? Nem tudok róla, hogy vonzódna a lányokhoz, de elég sok leszbi barátnője van. Ő pedig már 3 éve jár a barátjával. Miért nézhet? Foglalkoztat a kérdés
16/L
Szerintem meg nyugodtan megkérdezheted, de ne azt, hogy bejövök-e? neked...
Csak kérdezd meg, hogy mi az amit folyton néz rajtad...
Szerintem azért akarod ezt tudni, mert neked is szimpatikus...De lehet, hogy csak irigyli a szépségedet...
halál biztos,hogy igen.amúgy melyik városban van ez,mert érdekelnének lesbik/bisex csajok ilyen korban!
F/14
és mielőtt mondanák,hogy várjak,annak csak annyit,hogy súlyosan alábecsül
Előfordulhat, hogy ha van is barátja, biszexuális, és érdekled őt "úgy", vagy csak egyszerűen szeret kacérkodni, flörtölni. Van így. Az is előfordulhat, hogy nem "úgy" tetszel neki, de irigy valamelyik porcikádra, és egyszerűen csak néz. És ennyi.
Egyáltalán nem gáz, ha megkérdezed tőle, ha nem kóvályog körülöttetek a fél iskola,... két év múlva kérdeznéd meg? Na ne. Nincs ezzel semmi probléma.
Megtudod és kész. Nincs semmi következménye, nem? :)
Vagy egyszerűen csak kérdezd meg tőle, hogy:
"Nem tudom eldönteni mi van veled, de néha úgy viselkedsz, mintha !akarnál! tőlem valamit...Vagy csak Én reagálom le rosszul?!Szerinted?"
Aztán vagy visszavesz, vagy elmondja...A felkiáltó jeles részt, ki kell hangsúlyozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!