Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti borotváljátok alul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti borotváljátok alul?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoztam vele, de a lábamon is van szőr, meg a köldököm alatt is gyűlik ugyhogy feladtam mert egyszerüen hülyén néz ki. Ha sok lesz akkor rövidebbre igazítom, amúgy meg nem szórakozom vele.
2009. ápr. 18. 12:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbáltam, de utána iszonyatos érzés volt...azóta meg se próbálom. Talán kicsit megigazgatom majd, de kizárt hogy teljesen leborotváljam.
2009. ápr. 18. 12:40
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Én csak "sövényvágózni" szoktam.

XD XD XD

Szerintem elág hogy csak egy kis "rét" maradjon, és ne "erdősödjön", és "dzsumbujosodjon" el.

(tartok egy külön hajvágó gépet az intim részek "karbantartására)

2009. ápr. 18. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Barátom borotválja
2009. ápr. 18. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Akkor én vagyok az első. :)

Én borotválom kb. havonta egyszer, nekem így kényelmesebb. Engem nem szúr, tehát nem is zavar.

És valamelyik válaszoló írta, hogy a lába + hasa szőrös, és nem néz ki jól...de ugyan ki látja már (a barátnődön kívül)? :)

Am mindenki úgy igazítja/borotválja, ahogy neki kényelmes. Pont ahogy a lányok: nem mindenki borotválja. :)

2009. ápr. 18. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Én igen, először amikor csináltam, iszonat szúrt, aztán rámentem még egyszer és elmúlt. Azóta 5 év eltelt és sokkal jobb érzés. Nem viszket, tisztább, jobb érzés. És a lányok is jobban, szívesebben buknak rá.
2009. ápr. 18. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

én is borotválom. Engem egyáltalán nem szúr, nem viszket, csak amikor már több mint egy hete kinőtt, egy picit viszket. Viszont kényelmesebb sokkal, és barátnőmnek is bejön. Kb 2 hetente borotválom le.

Nekem is akadály hogy a hasam is szőrös, de onnan is leszedem, a lábamról már nem, az már túlzás lenne szerintem

2009. ápr. 18. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, sőt még a heréimet is:)

Szeretem a csupasz fazont:)

23/F

2009. ápr. 18. 14:07
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Aki borotválja az bu.i. Ez a véleményem. Lepontozhattok, lesza.om.
2009. ápr. 18. 14:10
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Természetesen, már nem is bírnám másképp.
2009. ápr. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!