Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti borotváljátok alul?
Én csak "sövényvágózni" szoktam.
XD XD XD
Szerintem elág hogy csak egy kis "rét" maradjon, és ne "erdősödjön", és "dzsumbujosodjon" el.
(tartok egy külön hajvágó gépet az intim részek "karbantartására)
Akkor én vagyok az első. :)
Én borotválom kb. havonta egyszer, nekem így kényelmesebb. Engem nem szúr, tehát nem is zavar.
És valamelyik válaszoló írta, hogy a lába + hasa szőrös, és nem néz ki jól...de ugyan ki látja már (a barátnődön kívül)? :)
Am mindenki úgy igazítja/borotválja, ahogy neki kényelmes. Pont ahogy a lányok: nem mindenki borotválja. :)
én is borotválom. Engem egyáltalán nem szúr, nem viszket, csak amikor már több mint egy hete kinőtt, egy picit viszket. Viszont kényelmesebb sokkal, és barátnőmnek is bejön. Kb 2 hetente borotválom le.
Nekem is akadály hogy a hasam is szőrös, de onnan is leszedem, a lábamról már nem, az már túlzás lenne szerintem
Igen, sőt még a heréimet is:)
Szeretem a csupasz fazont:)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!