Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek az ilyen lányokat?
Az a baj az ilyen nőkel, hogy a pasik nem biztos, hogy kiszúrjak a kemény belső mögött rejtőző cuki falatot, akinek meg összejön annak csak kemény munkával és a végére a barát zónában lesz a helye...
17/F
Hát én nem tudom, egy ugyan ilyen lányba vagyok szerelmes..csak nekem ez úgy jön le mintha leszarna:D de szerintem le is szar...szóval inkább elérhetetlennek mutatkozik ez meg.
Én nem szeretem már személy szerint.:/ lehet tényleg ez a normális..de nekem nem esik jól:D
Semmi baj nincs az ilyenekkel, csak az a baj, hogy honnan tudjam, hogy csak erősnek tetteti magát, és igazából szeret, ha azt látom hogy le se sz.ar.
Szóval inkább mutatná ki őszintén az érzéseit, és akk az sokkal jobb lenne....de mind1, nyílván alakítható a természetünk, de ez sokaknál nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!