Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keltsem fel a figyelmét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keltsem fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

2 éve és 8 hónapja ma ,hogy együtt vagyunk a párommal!

Én már nagyon szeretném,ha eljegyezne..! Nem akarok még esküvőt ,csak egy egyszerű eljegyzést..! Már megemlitettem neki,hogy olyan jó lenne,ha eljegyezne,de azt mondta ráér még majd stb..! Szerintetek mit csináljak vele??

2011. aug. 28. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
állj elé esküvői ruhába,és kérdezd meg,hogy jóláll-e,ha nem veszi a célzást,akkor sík hülye
2011. aug. 28. 13:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. aug. 28. 13:11
 3/12 A kérdező kommentje:
:)) köszi! megnézném az arcát,mikor ott állok előtte esküvői ruhába..! Lehet,hogy elmenekülne..:D
2011. aug. 28. 13:11
 4/12 A kérdező kommentje:
én 20 ő 21! de valahogy fél ettől az eljegyzéstől..://
2011. aug. 28. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még korainak tartja az eljegyzést! Ha jól számolom alig volt 18 amikor összejöttetek...

Nem volt neki gondolom sok nője előtted, és úgy érezheti, kimaradt valami az életéből, de ettől téged ugyan úgy szeret, és nem fog elhagyni, hogy kiélhesse magát (legalábbis, ha normális), de ott van a lehetőség és a férfiak többségének ez pont elég is...

És azért 20-21 évesen elköteleznie valakinek magát, lehet, kicsit korai, ha rám hallgatsz nem erőlteted!

17/F

2011. aug. 28. 13:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsot..:) Lehetséges,hogy igazad van! Előttem voltak neki futó kalandjai és rajtam kivűl 1 komoly kapcsolata volt csak..! Ő tart a kötöttségtől azt látom ,pedig együtt élünk több mint 2 éve..!
2011. aug. 28. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
szólj neki, hogy: "Hé' te! Figyelj mán ide! Kölköt akarok!"
2011. aug. 28. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
:)) gyereket majd később akarok /bár ő attól is tartózkodik..:S / én nem tudom mitől fél ennyire..:/
2011. aug. 28. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:

A kötöttségtől fél! Tudom, női ésszel nehéz elhinni, hogy szeretsz valakit, leélnéd vele az életed, sőt, ha kéne most azonnal meghalnál érte, de mégsem vennéd el! Mint írtam elég neki ez a kis sugár a szabadságból, amennyit a gyűrűnélküliség jelent neki! És nem akar ő megcsalni, elhagyni, csak jó neki tudni, hogy ha akarná "kiélhetné magát"! Persze nem biztos, hogy ez tudatos

Ne félj, benő majd a feje lágya! És akkor meg ő kéri meg a kezed személyesen, utalgatások nélkül is! Amúgy meg nem mindegy az a gyűrű ide vagy oda, ha szeretitek egymást és nem akartok összeházasodni? Még fiatalok vagytok!

2011. aug. 28. 14:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazad van! :) és köszönöm szépen..:) sokat segitettél..:)
2011. aug. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!