Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen hogy az a fiú akit szeretek azért nem akar velem járni mert túl hamar "odadobtam" neki magam?
15:11 vagyok
Dehogynem eltudnám feledtettni veled, csak még nem ismersz:D
elöző vagyok
ha van kedved dumálni írj privit!! megírhatod ha gondolod hol laksz:)
17/F :D
pusz
A történet alapján még nem lehet tudni, lehet, hogy nem is Te tehetsz róla, hanem a fiú eleve amúgy is ingatag/éretlen/labilis még érzelmileg (a Te esetedtől függetlenül is).
,,ezek után mindegyik barátnőmre rá mászik akivel épp nagyon jóba vagyok.!!!''
Kedves Kérdező!
Aki ilyen hamar odadobja magát, arról mindenkinek meg van a véleménye. Azért mert ezt valaki egy szóval írta le, attól még nem kell az Édesanyját szidni....
Legszívesebben szájon vágnálak. Milyen jogon szidod más szülőjét???
Ne ijedj meg, azért ezt a ribi-megítélést manapság elég sokan érzik szemforgatónak, kettős mércéjűnek, félrevezetőnek, összemosónak, a valóság azért ennél árnyaltabb. Te meg amúgy is mondtad, hogy "max", az is amolyan hipotetikus szófordulat itt. Szóval szerintem nem sértetted meg a GYK szabályzatát, illetve semmiképp sem súlyosan.
A kérdésre: A történet alapján nehéz megmondani a választ, az is lehet, hogy a fiú amúgy is eleve ingatag érzelmileg, és nincs sok köze a dolognak ahhoz, hogy Te mit tettél (hiszen végülis a barátnőiddel is ezt teszi).
Ha meg inkább amolyan szeretetéhes-ragaszkodó alkat vagy, aki valamit keres a világban, akkor nehéz megmondani, mi lesz a jövőben (könnyen válhatsz sebezhetővé). Ha van mire támaszkodnod (pl amúgy is van valamilyen érdeklődésed, tehetséged, képességed, pl. művészi hajlamod vagy érdeklődésed a természet iránt), az sokat segíthet, bizonyos védelmet adhat egy elhibázott kapcsolattal szemben. Aztán majd a főiskolán is lehet majd igazi barátod.
(A két %-pont csak véletlen esik egybe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!