Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen hogy az a fiú akit szeretek azért nem akar velem járni mert túl hamar "odadobtam" neki magam?
Figyelt kérdés
úgy volt hogy én eleinte nem is akartam a fiútól semmit mert tudtam nincs semmi esélyem azt erre meg egyik este lehívom azt nagyon jól el beszélgetünk meg minden és a végén lekapott.! aztán nem is szóltunk nagyon egymáshoz semmi aztán el mentünk szórakozni és ott megint lekapott de csak mikor nem voltak ott a többi haverok.! esténként mindig elvoltunk kettesben (az az csókolóztunk, kivertem neki. segítettünk egymáson.)...!! :P egyik bulizás utáni este felvitt magához és orálisan kielégítettem.! ezek után mindegyik barátnőmre rá mászik akivel épp nagyon jóba vagyok.!!!2011. aug. 28. 12:45
11/25 A kérdező kommentje:
jól van ennek örülök.!! :))
amúgy nem szeretnék vitázni nem azé tettem fel a kérdést.;)
2011. aug. 28. 13:39
12/25 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy?? El árulhatnád:)
De tényleg nem is jársz vele azt kivered neki...
13/25 A kérdező kommentje:
17 és igen mert úgy éreztem h megvan kettőnk között az a kapcsolat..:)
2011. aug. 28. 14:36
14/25 anonim válasza:
:)
Kösz a választ:) am. én is 17F vok
Elbírnák magamnak egy ilyen csajt mint te:D
15/25 anonim válasza:
Úgy értem én is 17 vok...rosszul írtam
16/25 A kérdező kommentje:
kösszi...:D
2011. aug. 28. 14:56
17/25 anonim válasza:
elöző vagyok
segítek elfelejteni a csávot ha gondolod:D:D hehe
18/25 A kérdező kommentje:
Őt nem tudod feledtetni ..:(
2011. aug. 28. 15:24
19/25 anonim válasza:
Ne aggódj, aki egyszer jó volt, később is jó lesz.
20/25 anonim válasza:
Ne vádolja senki majd, nem a Kérdező jelentette 13:28-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!