Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha az exbarátnőtök beállítana azzal, hogy terhes?

Attól, hogy 4 éve szakított, még nem jelenti azt, hogy együl van!
Nem gondolkodni és beszélni az is gáz ám...
ma 13:09
Egyik sem. Csak egy elméleti kérdés volt. :) Van egy-két ismerősöm, akik leragadtak a volt barátnőjükkel, csak mert ilyen helyzetbe kerültek (mert a nő nem tudta normálisan szedni a tablettáit...).

"Attól, hogy 4 éve szakított, még nem jelenti azt, hogy együl van!"
Az a baj, hogy nem ismerem az együl szót. :\

Nem hatna meg, magasról leszarnám.
Először is, honnan tudjam, hogy én vagyok a kölykök apja? Mi van ha ezzel akar megfogni? Ebben az esetben 100%, hogy nem venném feleségül és nem is fizetnék neki semmit.
Az is lehet, hogy rajtam kívül még öt korábbi faszijának is előadta ezt a sztorit, hogy legyen olyan hülye, aki perkál.
Attól is függ, hogy miért az ex barátnőm. Ha mondjuk azért lett vége a dolognak, mert megcsalt, akkor meg főleg mehetne az anyjába. Ez az egész az ő problémája, nem az enyém.
Szerencsére már nem 1890-et írunk, az apja nem fog egy puskát a fejemre szegezni, hogy vegyem el a kicsi lányát.

"Van egy-két ismerősöm, akik leragadtak a volt barátnőjükkel, csak mert ilyen helyzetbe kerültek (mert a nő nem tudta normálisan szedni a tablettáit...)."
Akkor ez még nagyon pofátlanság, mert ezek a srácok akaratuk ellenére lettek apák. Egy ilyet pedig nem lehet rákényszeríteni senkire. De hát mit is várjon az ember a nőktől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!