Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ünnepeljük meg a barátom szülinapját? Ez így jó lenne?
Figyelt kérdés
Gondoltam főzők neki valami fonomat,és egyszerűt. (nem tudok főzni) Megterítenék szépen,gyertyákkal,pezsgővel,csini ruciba. Kaja után felvennék 1 fűző féleséget,harisnyatartóval,combfixszel,és rámásznék... Vagy ez így nagyon béna? Nem tudom mit kellene főzni,vagy hogy kellene csinálni az egészet. :(2011. aug. 28. 11:36
1/12 anonim válasza:
Nem rossz ötlet. De vigyázz a kajával meg ne mérgezd, mert akkor lőttek az egésznek :DD
2/12 anonim válasza:
Ha tudod hogy mit szeret akkor csináld meg neki azt :D
3/12 donmogyoróscsirke válasza:
Már az jó hogy ez az eszedbe jutott és megfogod próbálni, szóval hajrá!
4/12 A kérdező kommentje:
Én inkább csak valami sült hús,sült krumpli összeállításra gondoltam. xD Az a baj,hogy szakács a drága,és nem merek neki főzni...
2011. aug. 28. 11:45
5/12 napietus válasza:
azért a sült hús-krumplinál jobban megerőltethetnéd magad szetm. nem valami csúcsgasztronómiai remekre gondoltam, mert, mint írtad, nem tudsz főzni. de különleges alapnayagokból lehet egyszerűen elkészíthető jó kajákat készíteni. nézz utána neten.
6/12 anonim válasza:
Spagetti? :D xD
Nem egy nagy izé, de szerintem szereti, az meg nem baj, ha nem jön össze, azon csak jót fogtok nevetni.. :)
Szerintem nem a kaja részére fog visszaemlékezni.. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Jójó,akkor megpróbálkozok mással majd. Előtte megfőzöm egyszer itthon,akkor tuti nem lesz olyan szar. És a combfix meg a fűző? Nem lesz túlzás?
2011. aug. 28. 12:03
8/12 Tajparaszt válasza:
Ilyet egyszer nekem is csinált a csajom a kaja szar volt :-)a többi szuper...
Ő már szexi alsóneműben szolgálta fel.
9/12 napietus válasza:
kicsit erőltetett szerintem, de a pasik többségének egyébként mind1. úgyis lekerül :)
10/12 anonim válasza:
Szomorú, hogy a mai csajok nem tudnak főzni. Ha pedig a kaja szar lesz, akkor az elbassza a többit is, hiába veszel te fel akármit. Legalábbis nálam már nem lenne ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!