Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzességi fogadalmat tettem. Mi a véleményed erről?
Az, hogy a te dolgod.
De aztán nehogy megbánd később.
Nem kellene túl komolyan venni az élet minden dolgát, inkább lazíts. Egyszer élsz, miért kell megvonnod magadtól mindent, ami jó lenne az életben? Nem ez a legfontosabb, de ha a szexről lemondasz akkor ezek szerint szerelmes sem nagyon akarsz lenni. ha így van, akkor aszexuálisnak kéne lenned. De gondolom nem vagy az vagy igen? Ha nem, akkor később fogod megbánni az elvesztegetett életed, vagy lehetőségeidet.
ezt te tudod.
Mindenki a saját kárán tanul.
Az élet erről szól: le kell mondani, küzdeni kell, lesz olyan amikor nyersz és olyan is mikor veszítesz. El kell fogadni. De nem kell magad leírni emiatt. Én is csalódtam, ki nem?! De nem adom fel.
Rajtad áll hogyan forgatod, irányíthatod a sorsodat saját magadat is. Tudod, kezedben van a kulcs.
Én nem tettem fogadalmat, de ha hónapokig nem vered ki meg nincs szex, akkor kb függetlenné válasz attól hogy "jajj kanos vagyok, dugni kéne" egyszerűen elillan ez a kín....
Tapasztalat.
És én ekkor kezdtem el igazán értékelni a lányok szépségét, mikor megtanultam hogy nem kisajátítani kell őket hanem csodálni.
Aztán elkezdtem dugni őket, mert szeretik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!