Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokta néhány fiú csúfolni a kismellű lányokat?
Egész általánosban 6. o-tól kezdve azt kellett hallgatnom 2-3 sráctól, hogy "Alföld", "deszka" és társai. Szerencsére ezektől a parasztoktól (akik egyébként motoroztak, minden buliban ott voltak, "nagymenő" osztály "királyai" voltak és mindenkit gúnyoltak) elkerültem középsuliban. Most 11.-be megyek és pár napja volt osztálytalálkozónk.
Ha azt mondom, rám voltak tapadva, enyhén fogalmazok... Még mindig nagyon pici mellem van és nem is hordok push up-ot vagy tömött melltartót, viszont már figyelek magamra (szoli, smink, hajvasalás, stb...). Állandóan dícsérgettek, és meg akartak hívni egy buliba a jövő héten. (Persze rávágtam, hogy nem érek rá. Tudjátok ki megy el ilyen parasztokkal!!!)
Ez most akkor hogyis van?! Miért kellett gúnyolódniuk rajtam régebben csak azért mert kis mellem van és most miért változott meg a véleményük...?
Köszi a válaszokat!
Gondoltam, hogy az ő értelmiségüket rontja ez, nem az enyémet. :) (Tipikusan az ilyen "leszarom a tanulást" kölykök voltak, buktak is mindketten nem egyszer.)
Nem tartom valószínűnek, hogy bejöttem nekik, mert az egyiküknek mindig volt csaja (kb. 8-ig összesen 5-6), a másik meg halálszerelmes volt egy (kis mellű) lányba, aki soha nem viszonozta az érzéseit...
A motoros bunkókat nem úgy értettem!!! Csak azt akartam vele kifejezni, hogy általános iskolában már motoroztak, éjszakai életet éltek stb, szóval nagyon el voltak engedve (és kényeztetve).
ezek után már nem akarok velük semmit... :) sőt legszívesebben jól beégettem volna őket osztálytalin, csak hát nem vagyok az a típus...
22:25 szerintem ez azért sokkal ritkább mint a kis mellű lányok csúfolása! meg amúgy is amit te mondasz azt nem lehet "ellenőrizni", szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!