Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írnál egy lánynak fb-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írnál egy lánynak fb-n akit csak látásból ismersz?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy bejelölsz egy lányt aki tetszik, meg szeretnéd ismerni, látásból ismered csak, még köszönőviszonyban sem vagytok.

Visszaigazol.

Mit írnál neki?

Normális válaszokat léci, amit tényleg írnál, nem olyanokat, hogy "szia cica! van gazdád?" vagy "jó a segged! kő kóla?" és társai.

2011. aug. 27. 14:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
46%

Sose mond azt a lánynak,hogy szia bejössz nekem.

Ez hülyeség, szépen építsd a "váradat".

Nehéz eset, ígyhogy még nemis köszöntök, de próbálj valami féle kontaktusba lépni vele élöben, légy figyelmes,ha valamit leejtene azonnal ved fel neki, vagy más udvarias dolgot csinálj, és ha sikerült akkor ez elég ok rá,hogy már köszönj neki. és ha bejössz neki akkor már ö fog neked elöször köszönni a tobbi nap folyamán.

és ha ténleg nemtetszel neki, akkor nincs az,hogy te nyomultál rá, hanem te egy udvarias fiú vagy a buszról :)

Sok sikert :)

2011. aug. 29. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia. Sejelmes vagyok. Sejetkeznél velem?
2011. aug. 29. 12:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Mostanában nem szoktam látni, ha látom akkor is a buszon úgyhogy szinte esélytelen hogy élőben ismerjem meg.

A buszon sose egyedül van, ráadásul legtöbbször tele van a busz, még az állóhely is kevés.

2011. aug. 29. 15:11
 14/15 anonim válasza:

értelek, hát akkor próbáld meg neten keresztül :)

esetleg, próbálj meg ravasz lenni, hogy mittudom én találtál valamit, nemvisel valami nyakláncot vagy karkötöt vagy valamit, írjál rá,hogy találtál egy _ _ _ (karkötöt vagy valamit találj ki) és ö persze mondani fogja,hogy neem neki megvan, akkor te ,hogy bocsáss meg hogy akkor zavartalak, és akkor ö hogy nemzavartál. és blablabla, szerintem befog jönni :)

2011. aug. 29. 17:05
 15/15 A kérdező kommentje:
díjazom az igyekezetedet de ilyen átlátszó dumával nem próbálkozok:D
2011. aug. 29. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!