Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a párom apjába?
Talán csak valami múló fellángolás. én is bele vagyok habarodva a fogorvosomba, aki egy 40-en túli haspi, én meg a 20-as éveim elején járok...
ne vedd túl komolyan a dolgot, koncentrálj a barátodra. ha nem később sem múlik az érzés, akkor viszont érdemes lenne felülvizsgálnod a barátoddal való kapcsolatodat.
Várj egy kicsit, lehethogy csak egy fellángolás. De ha később is ugyanezt érzed, akkor szakíts a szerelmeddel, mert ez így nem jó... Gondoldd át, hogy megéri-e egy ilyenért szétmenni, vagy elfelejted az apját! Mert nem csinálhatod, hogy a pasiddal jársz, de az apjába vagy szerelmes.
Figyelj! Az apa úgyis elérhetetlen. Van felesége, gyereke, családja, és a fiával jársz. Nem tenné meg egy szülő, hogy a saját gyereke szerelmével összejön.:D Gondolj bele, milyen lenne már... úgyhogy ne is gondolj arra, hogy ez így összejöhet. Semmi esélyed. Felejtsd el!
Szerintem csak a sok ilyen film hatása, és bemeséled magadnak. Szereted Te a párodat, csak kell egy kis kavarás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!