Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este egy kicsit többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, és nem védekeztem. Lehetett valami bajom?

Figyelt kérdés
Az történt hogy tegnap este páran elmentünk bulizni az egyik barátnőm szülinapi bulijára, és ott egy picit többet ittam mint kellett volna, és ma reggel meg mondta az egyik srác aki ott volt, hogy jó voltam tegnap, meg hogy táncoltam az asztalon aztán meg bementünk a hálóba, de én szinte biztos vagyok benne,hogy annyit azért nem ittam. Ha mégis lehet belőle valami bajom?
2009. ápr. 17. 21:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A srác az aszt mondta hogy igen, de a barátnőm szerint meg nem...
2009. ápr. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!