Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este egy kicsit többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, és nem védekeztem. Lehetett valami bajom?

Figyelt kérdés
Az történt hogy tegnap este páran elmentünk bulizni az egyik barátnőm szülinapi bulijára, és ott egy picit többet ittam mint kellett volna, és ma reggel meg mondta az egyik srác aki ott volt, hogy jó voltam tegnap, meg hogy táncoltam az asztalon aztán meg bementünk a hálóba, de én szinte biztos vagyok benne,hogy annyit azért nem ittam. Ha mégis lehet belőle valami bajom?
2009. ápr. 17. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Végülis semmi, csak teherbe eshetsz, odase neki.
2009. ápr. 17. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
CSAK terhes lehetsz semmi több..
2009. ápr. 17. 21:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem mert szeden a fogamzásgátló tablettákat, de hogy mondjuk nem lehet-e vmi nemi bajom
2009. ápr. 17. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem komolyan kérdezed?

Már egy kisiskolás is tudja, hogy terhes lehetsz, kaphatsz egy csomó nemi betegséget, bakteriális fertőzést, gombát HPV vírust, HIV vírust.......

Szerintem aki ezt nem tudja, az még ne igyon annyit, hogy másnap nem tudja mit csinált.

2009. ápr. 17. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nem hánytál xDxD max betegségeket kaptál el akk
2009. ápr. 17. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nemis történt semmi, a srác csak mondta...ha nem emlékszel mért hinnéd el hogy tényleg volt szex? egy atomrészeg ember max aludni képes, de felizgulni nemigen. ha nemlátod magadon jeleit pl erőszaknak vagy nem fáj/vérzik a nemi szerved akkor nagyobb a valószinűsége, hogy hősünk csak szájalt neked a szexről. de legjobb ha orvoshoz mész de azonnal, az ördög nemalszik.
2009. ápr. 17. 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól nem kell félned, hogy méghülyébb leszel.
2009. ápr. 17. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért csak észleled magadon,hogy volt e szex vagy sem?

Hogy ihat valaki annyit,hogy nem emlékszik arra,hogy megd@gták e?

2009. ápr. 17. 21:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, hogy én nagyából emlékszem, hogy mi történt tegnap, és biztos voltam benne, hogy nem ,de már mindenki úgy tudta és szerintem én is elhittem. De semmi nyom nincs rajtam szóval ez tényleg ködös 1 kicsit
2009. ápr. 17. 22:08
 10/11 anonim válasza:
miért nem kérdezed meg a srácot, hogy mi volt??? sztem ez lenne a legtisztább és akkor már lenne értelme azon gondolkozni, hogy van e valami bajod...
2009. ápr. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!