Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a Diannás cukortó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a Diannás cukortól be lehet állni?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy be lehet állni tőle ... el nem tudom képzelni hogy lehet az
2011. aug. 26. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Küldd be az állítólag-ba.
2011. aug. 26. 22:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát alkohol...megeszel 100darabot tuti kiüt.:D
2011. aug. 26. 22:12
 3/12 anonim válasza:
A diannás cukortól afféleképpen sikerülhet fújni a 4 ezrelékes mocsárrészegséget , ha az ánuszrózsádon keresztül helyezed a belid végibe... á lá kolesz verzsön.. :D
2011. aug. 26. 22:16
 4/12 A kérdező kommentje:
És Volt olyan ember aki próbálta már?
2011. aug. 26. 23:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Előbb leszel rosszul a sok cukortól, mint hogy beállj tőle :)
2011. aug. 27. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
én úgy hallottam hogyha a csokit lesz eszed rólla és úgy tolod fel akkor be állhatsz tőlle, de hogy háyntól azt nem tudom :D
2011. szept. 10. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Hamarabb hányod ki a rengeteg csokit + cukrot minthogy beállnál.
2011. szept. 10. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy lelövöm az ezeréves szívatást, de ez a seggbe rakom a dianás cukrot dolog fake. Annyi lesz a hatása, hogy krva szarul fogod érezni magad, hogy mennyire de mennyire átbasztak. :):D Bocsi, csak már untam.
2011. szept. 10. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
hát ha sokat eszel belőle, akkor biztosan.xD én még nem próbáltam. volt olyan, hogy megettem vagy 25öt kb mert nagyon jól esett és akkormár emelkedett hangulatban voltam rendesen XD az volt a cink h otthon voltam anyámékkal.. na de mindegyXD a lényeg hogy szerintem ha vagy 70et megennél akkor biztos XDD de hát az rengeteg.. :|
2011. szept. 10. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám mesélte, hogy régebben, drága volt az a gyári készítésű csokis, ezért a mentolos ízű SÓSBORSZESZ-be mártotta az anyukája a cukrot, és azt ették. A sósborszesznek magas alkoholtartalma van (általában 45%). Tehát igen, be lehet állni, bár a magas cukortartalom kiüt...
2011. szept. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!