Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan jól kinéző lányt, aki járna velem?
Figyelt kérdés
Szarul nézek ki, ráadásul nincs jó stílusom, és a humorérzékem is eléggé egyedi, a rossz értemben. Ezeket nem önbizalomhiányból mondom, csak őszinte akarok lenni. Hol találok olyan jól kinéző lányt, aki járna velem?2011. aug. 26. 14:01
41/49 A kérdező kommentje:
Épp ezt mondom én is.
2011. aug. 26. 15:08
42/49 anonim válasza:
15:04es vagyok:D
és ez hogy derül ki?:D
43/49 A kérdező kommentje:
Az egésznek az a lényege, hogy szép legyen. Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor felejtős a dolog.
2011. aug. 26. 15:09
44/49 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, hiszen a szépség relatív.
2011. aug. 26. 15:10
46/49 A kérdező kommentje:
Nem bánom, végiggondolom. Egy megfontolt döntéshez azonban szükség lenne néhány információra. Csak hogy példát mondjak: a női nem tagja-e az illető, az életkora nem haladja meg a 24 évet, stb.
Az internet veszélyes hely, nem lehetek biztos semmiben.
2011. aug. 26. 15:17
47/49 anonim válasza:
ha erre azt mondom igen abban sem lehetsz biztos:)
48/49 A kérdező kommentje:
Természetesen. De azért köszön mindenkinek a segítséget. Mostantól a meggazdagodás lesz a cél, és egyszer, talán majd nekem is teljesül az álmom.
Au revoir, les étrangers!
2011. aug. 26. 15:27
49/49 anonim válasza:
"A komment megírásának időpontja: tegnap 15:07
és ha nem azért fordulnak utána mert szép?:)
de jól megnézi mindenki valamiért"
Mire gondoltál itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!