Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan jól kinéző lányt, aki járna velem?

Figyelt kérdés
Szarul nézek ki, ráadásul nincs jó stílusom, és a humorérzékem is eléggé egyedi, a rossz értemben. Ezeket nem önbizalomhiányból mondom, csak őszinte akarok lenni. Hol találok olyan jól kinéző lányt, aki járna velem?
2011. aug. 26. 14:01
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
A kinézetem olyan mint a stílusom.
2011. aug. 26. 14:57
 32/49 anonim válasza:

Kérdező, igazad van, mindig van egy kis kapú.. de te azon nem fogsz átslisszolni, ugyanis az a kiskapu az az, hogy ronda pasi, fantasztikus stílussal, humorérzékkel, és nagyon okos. htt te a ronda kivételével egyik sem vagy.

és ha nem teszed leljebb a lécet, akkor soha az életben nem lesz barátnőd, max 1-2 napos, amikor egy szép lány kipróbálja, hogy milyen is ilyen pasival.

de azt azért írd le, hogy milyen alapon akarsz nálad sokkal-sokkal szebb lányt?

egyébként szerintem nem lehetsz idősebb 15-16 évnél, TALÁN később rájössz, hogy mindenki a saját szintén keresgél.

egyébként ha kicsit megválltozol, még lehet aránylag szép barátnőd, de olyan, aki után mindenki utánafordul, az ki van zárva.

de ahhoz, hogy legyen egy nem csúnya barátnőd, nagyon sokat kell válltoznod.

rám azt mondják, hogy szép vagyok, de az írásod alapján, akkor sem járnék veled, ha te lennél az utolsó férfi a világon. Sok sikert.

22/L

2011. aug. 26. 14:58
 33/49 napietus ***** válasza:
mára sajnos még Kenya sem mondható biztonságosnak. befektetni meg öngyilkosság, ha nem vagy ott.
2011. aug. 26. 14:58
 34/49 anonim ***** válasza:

'a pénz általában csak a ribiket foglalkoztatja'

Drágaságom, te egy tapló vagy, és ezért nincs barátnőd, és ha lesz is, olyan lesz, mint te!

Az, hogy valaki biztonságos anyagi hátteret kíván a partnere mögött, attól még nem ribi.

Mondok példákat:

Évfordulótok alkalmával nincs még arra sem pénzed, hogy elvidd vacsorázni, és vegyél neki virágot. Meg ha már el akarod vinni, azt sem villamossal/metróval/busszal kéne, hanem autóval. Ha a 30-as korosztályt súrolod, nem ártana egy saját lakás/albérlet sem, hogy kedvetekre k*rjátok szét az ágyat!

kössssszi :D

2011. aug. 26. 15:02
 35/49 A kérdező kommentje:

Ó, kedves 22 éves leány, ez most komolyan szíven ütött! Mily szerencsétlenség!

Amúgy Dél-Afrika még mindig oké. Az Apartheid-et mindenki szidja, de az tény, hogy azt a gazdasági csodát, ami ott volt, egy őshonos (legyünk PC-k) kormányzat sem tudta, illetve tudja reprodukálni.

2011. aug. 26. 15:02
 36/49 anonim ***** válasza:

hát én jót nevettem rajtad:D:D:D:D:D

én járnék veled!:D:D:D

2011. aug. 26. 15:04
 37/49 A kérdező kommentje:
A mondat így hangzott: "A pénz általában csak a ribiket foglalkoztatja ilyen szinten". Ha egy szövegrészt kiragadunk a kontextusból, akkor az jó eséllyel elveszíti igazságtartalmát és érvényét. Ez történt itt is. Ezzel csupán az ismerkedésre céloztam. Természetes, hogy a megélhetéshez pénz kell - ezt senki nem vitatja.
2011. aug. 26. 15:04
 38/49 napietus ***** válasza:

Dél-Afrika pont az apartheid megszűnése óta gáz hely. bűnözési statisztikák az egekben, életszínvonal a bányászbéke p*csáj alatt. a búr farmerek fegyverrel védik a farmjaikat. na ennyit a csodálatos Dél-Afrikai Köztársaságról, amit a fIFA érdemesnek tartott a vb megrendezésére. meg is látszott :S pedig pályázott Marokkó is, az nem felelt meg nekik...

asszem elkanyarodtunk :D

2011. aug. 26. 15:07
 39/49 A kérdező kommentje:
Ha megfelelsz az igényeimnek, hát legyen.
 40/49 anonim ***** válasza:

és ha nem azért fordulnak utána mert szép?:)

de jól megnézi mindenki valamiért

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!