Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ördög lett velem? Hol a tűz?
6 éve van párom. Soha nem volt gond, de most van némi problémám a szeretkezéssel.
Régen kívántam, akár egész nap vele lettem volna. Most semmi ilyen, nem hat rám semmi. Ha simogat már inkább hárítok vagy "menekülök" csak ne kelljen. Szar_l érzem magam emiatt, nem akarom vele ezt tenni, de nem megy. Egy csepp vágy nincs bennem, semmi izgató érzés.
Pár hónapja felbukkant egy srác az életemben. Gyakran beszélünk, én vonzódom hozzá, pedig nem akarok. Soha nem csaltam meg a párom és nem is fogom, harcolok az érzés ellen.
Róla meg fantáziálok, meg általában arról, hogy mennyire jó lenne egy hatalmas szeretkezés tele vágyakkal.
Miért nem érzem a páromnál ezt?
22/L
Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék a válaszolók életkorára és arra hány komoly kapcsolaton vannak túl....
Annyira egyszerűen mondják, hogy legyen vége lépjen tovább az ember.. De szerintem a 3/4 2 hónapnál tovább nem volt együtt senkivel...
Sokszor mondják, ha megházasodik az ember akkor se tart örökké a szerelem és ez így van. Nem tart örökké. Mert a szerelem sajnos múló dolog, de a szeretet megmarad. Idiótaság azt mondani, hogy azonnal menj tovább és rögtön új pasit kell keresni mert valami megváltozott.. Meg kell beszélni és megoldást kell keresni nem óvodásokra hallgatni itt. Ha a vége szakítás akkor az a Ti döntésetek 6 év után csak meg tudjátok beszélni merre haladjatok. Én mindig is annak a híve voltam, hogy az utolsó megoldás legyen a szakítás hisz ha már 6 évig együtt voltatok annak megvan az oka nem ??
Gondold át mennyit ér neked ez a kapcsolat és ne mások véleménye alapján dönts hanem csak a saját érzéseid alapján mert mások nem látnak bele a kapcsolatotokba. Ők nem tudják azt amit Te tudsz a jelenlegi párodról illetve a másik pasiról.
Ne azon gondolkodj, hogy a párodnak mi lenne jó, ebben a dologban muszáj önzőnek lenned, különben nem fogod tudni megoldani.
Szerintem ne dobd el a párodat, nem a 6 év miatt, hanem azért mert szereted, talán most nem olyan szenvedélyesen de szereted, és ez a legfontosabb. A szerelem szinte minden kapcsolatban elmúlik, ha csak nem tesztek ellene. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy megkaptad és kész, mindig harcolni kell azért, hogy jó legyen a kapcsolat.
Nem értem miért javasolják itt olyan sokan, hogy rögtön hagyd el a párod...
Amit mindenképpen meg kell tenned: leülni beszélni erről a pároddal. Kérdezd meg ő, hogy látja a kapcsolatotokat, és aztán mondd el neki, hogy te mit érzel. Fontos, hogy őszinték legyetek egymással. Aztán pedig találjátok ki, mit tehetnétek azért, hogy újra fellobbanjon a tűz!
Én javaslom, hogy nosztalgiázzatok sokat, menjetek olyan helyekre ahová a kapcsolatotok elején jártatok, talán kezdjetek randizgatni, nem az hogy mindenhová együtt mentek hanem találkoztok egy étterembe, kiöltöztök, majd menjetek hotelbe például, ha megtehetitek..:) Törődjetek többet egymással, próbáljatok ki új dolgokat, és lepjétek meg egymást néha valamivel: apróságokkal, kis ajándékokkal , vigyétek egymásnak néha ágyba a reggelit, mondjátok el mit szerettek egymásba és ezt ne is felejtsétek el! És az ágyban is meglephetitek egymást...
A lényeg: Szerintem adjatok még egy esélyt magatoknak!
Várj most már értem.Közelebb kerültetek egymáshoz,egy csomót szexeltetek,és nagyon jó volt,most a mennyekben érzed magad azt hiszed ez tök jó...oké hát figyelj a te életed,de ne feledd hogy ez a kielégült állapot nem fog évekig tartani.Egyszer s egyszer még úgy is lesznek majd csapdák és akadájok s úgy is majd meg kell tedd ezt a lépést de bármennyire tagadod már eleged van s kicsit kirugnál a hámból ha lehetne...de megszoktad és nem hogy nem tudsz már valahol félsz elválni tőle,én megértelek de ez így nem jó!
De majdcsak rájössz te is erre!
nyugi átmeneti állapot, el fog múlni.
22 évesen még bármit kezdhetsz az életeddel, szóval hallgass csak a szívedre, ha azt súgja a másikkal jobb lenne. kimenőzz vagy kóstolgasd azt a másik pasit, erről szól az élet, mikor akarod megtenni, ha nem most? nem tartozol a mostani pasidnak azért mert 6 évig boldoggá tetted és ne azért maradj vele, mert már 6 éve gyűritek egymást. mi lesz később, ha már most így érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!