Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ördög lett velem? Hol a tűz?
6 éve van párom. Soha nem volt gond, de most van némi problémám a szeretkezéssel.
Régen kívántam, akár egész nap vele lettem volna. Most semmi ilyen, nem hat rám semmi. Ha simogat már inkább hárítok vagy "menekülök" csak ne kelljen. Szar_l érzem magam emiatt, nem akarom vele ezt tenni, de nem megy. Egy csepp vágy nincs bennem, semmi izgató érzés.
Pár hónapja felbukkant egy srác az életemben. Gyakran beszélünk, én vonzódom hozzá, pedig nem akarok. Soha nem csaltam meg a párom és nem is fogom, harcolok az érzés ellen.
Róla meg fantáziálok, meg általában arról, hogy mennyire jó lenne egy hatalmas szeretkezés tele vágyakkal.
Miért nem érzem a páromnál ezt?
22/L
ez egyértelmű, hogy a másik miatt vagy ilyen a pároddal. a másik közeledésére vársz, azért nem vonz a párod, csak még magadnak sem vallod be.
ne akarj rendes lenni a párodhoz, csak a saját vágyaidra/érzéseidre halgass
Eléggé összezavaró lehet ennyiféle választ olvasni.
Miért maradnál együtt valakivel? Mert örömöt okoz, szerlmes vagy, boldog vagy mellette, és önmagad adhatod Neki? Vagy azért mert 'már 6 éve együtt vagyunk'. Az én szüleim 15 év után váltak el, pont leszarták hogy 15 évet éltek együtt - nem voltak boldogok egymás mellett. Ne légy durva a pároddal, de ez a 6 év nagyonis ok arra, hogy változzon sokminden. Tapasztalatból mondom - de azért kívánom, hogy éld meg ezt is, mint annyi minden mást az életben.
Szereted őt? Vagy csak a ragaszkodás, a megszokás tart ott? Telejsen normális, hogy vágysz az újra, változásra. Én a Tehelyedben - bár átérzem a helyzet jelentős súlyát, és tudom hogy mondani sokkal könnyebb, de egy a vége - kipróbálnám magam máshol. Ne öljön meg a lelkiismeretfurdalás, saját magad miatt légy az aki vagy, ne add fel magad valaki másért. Minden úgy történik, ahogy történnie kell... S ne félj attól hogy rosszul döntesz: ha már képes voltál dönteni, az már csak jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!