Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszik nektek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszik nektek, ha a lány rövid hajú?

Figyelt kérdés
vagy mind1 nektek? :))
2011. aug. 24. 17:19
1 2
 11/18 MedveLámaEmber ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha megnézed Ördög Nórát vagy Emma Wattsont hosszú hajjal majd utána a mostani röviddel, akkor szerintem egyértelmű, hogy a hosszabb a jobb. De ez nem jelenti azt, hogy senkinek sem állhat jól a rövid haj. Inkább azt mondanám, hogy nagyobb az esély arra hogy a hosszú haj jobban álljon, mint arra hogy a rövid.
2011. aug. 24. 17:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Még jöhetnek!!

Amúgy nekem most úgy nyakig érő, szőkésbarna hajam van, mert a fográszom éppen rossz kedvében volt...:D

De viszont kénmyelmes, és kíváncsi voltam (még mindig) a véleményetekre. Szóval ne Emma Waston hajra gondoljatok. Itt van egy kép, ilyesmi, csak egy kicsit más... meg persze nem festett.

[link]

2011. aug. 24. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 24. 23:46
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ettől rövidebb nekem már nem tetszik,de ez még jó nagyon:)

2011. aug. 26. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik most egy olyan lány tetszik akinek olyan vállig érő a haja ha nem vágatta le de nekem nagyon bejön :D
2011. aug. 26. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Én eddig csak egy nőt láttam akinek jól állt a rövid haj:

[link]

[link]

de vannak férfiak is akiknek jól áll a hosszú haj

[link]

[link]

2011. aug. 26. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Utso ez mindkettö undormány a pasi meg a nő is!
2011. aug. 26. 14:42
 18/18 anonim válasza:
Én szerintem nőnek lehet rövidebb haja de be egy pasinak van hosszú haja az már más!
2011. aug. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!