Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet már kapni eseményutánit recept nélkül?
kedves 13:47
Ez a tabletta 72 órán át vehető be...De a hatékonysága óráról órára csökken..igazából 24 órán belül kéne bevenni,h tuti biztos legyen... Magyarországon: mire magadhoz eszmélsz,h baj van,talász egy orvost, aki ügyeletes, sorrakerülsz, megvizsgál és dönt (dönthet úgy,h etikai alapon, vallási alapon nem írja fel-joga van hozzá), majd elmész egy patikába, simán eltelik 3 nap is...
Európában lengyelországot kivéve mindenhol van recept nélkül..A gyógyszerész tesz fel kérdéseket, és ő dönthet... Tanult annyit,h tudja, lehet-e...Nincs kevesebb infoja a betegről,mint a dokinak...
És ő is megtagadhatja,ha 14 évesen havonta 3szor elmész hozzá...
Tudom, anyám gyógyszerész...
13:39 voltam
Azért szerintem ne menjünk bele az "orvos etikusabb-e mint a gyógyszerész kérdésbe"... Az orvos meg elfogadja a borítékot és bármit felír..
Mellesleg a magyar valóság nem az,h minden háztartásban van net... Márpedig a nem kívánt terhesség főleg a fejletlenebb régiókat érinti..
Más országban is megoldják kötelező kérdőív kitöltésével, amit a gyógyszerész vesz fel a betegtől és felel is érte...
Csak magyarország alkalmatlan erre szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!