Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a 14-14 éves japán anime műfajt kedvelő srácok?
Gyerekes... bakker, nem attól lesz valami gyerekes, hogy rajzolva van. Ennyi erővel a South Park meg a Family Guy is "gyerekes", nem?
Amúgy ki nem szarja le, mit néz? Nekem pont nem jönnek be az animék, de ha a srác azt szereti, hát egészségére. Ezért nem fogom elküldeni, elhiheted kérdező.
akkor az az egy csaj volt nagyon hülye
köszönöm minden válaszolónak
Én azt mondom ebben is megvannak a határok. Én pl voltam egyszer animeconon, ahol azért voltak olyan emberek, akik teljesen rákattantak. Értsd: Több tízezer forintot költöttek egy cosplay-es ruhára, meg mangákra, meg egy csaj nem tudom honnan rendelt igazi japán kajákat, meg a magyar beszédébe is japán szavakat használt. (pl engem nem volt hajlandó Nórának hívni, hanem Nóra San lettem, és nem Jó napot kívánt, hanem Konichiva-t) Na ez lehet már valakinek idegesítő. :S
Amúgy vannak ilyen fórumok meg több animés szervezet is van MO-on, akiket érdekel megkeresheti.
ennyire ( meg úgy általában semennyire) nem vagyok bekattanva. Nem beszélek róla állandóan csak ha valaki más hozza fel a témát meg van életem ezen kívül is csak ha nincs mit csináljak vagy senki nincs fent neten akkor szoktam nézni ennyi.
am sokadszorra is kösz mindenkinek
Attól, hogy rajzolt, még nem gyerekes. Illetve nem mindegyik, mivel vannak kimondottan gyerekeknek szóló animék is.
Én mostanában ritkán animézek, nem zavarna, ha a srác is ezt tenné, de olyan túlzásokba, mint amiről Kassandra Storm írt, jobb nem esni. És persze ne ez legyen az egyetlen témája - jók az animék, de nem 7/24-ben.
16/L
nekem bejönnek főleg ha maga a srác japán :D
én is szeretem az animet.
14/L
Én imdom az animéket :D
Még a Narutot, és "pichacu téged választalak" alias Pokemont is szeretem.
Nekem bejön ha egy fiú is szereti az animéket, de eddig csak olyan lököteket ismerek akik cikizik bármi japán cuccot látnak (manga, újság). -.-"
Mint az a csaj aki idézem "gyerekes" nyaf nyaf Eeehh
Olyan fárasztóak ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!