Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a 14-14 éves japán anime műfajt kedvelő srácok?
Nézd ha a csajt nem érdekelte nem kell nézetni vele. Ennyi. Én sem mutogatom barátomnak, mert nem érdekli. Nem is szoktam róla beszélni, max 1-szer 2-szer említek valami részletet, vagy a rajzaimat megmutatom. (bár én képregény stílusban rajzolok nem manga stílusba XD)
Amúgy meg anime függő is a dolog. Pl ha velem valaki elkezdene Naruto, vagy Yu-Gi-Oh részeket nézetni, az nálam is sok lenne XD
Szerintem egyáltalán nem zavaró, én is rengeteg animét nézek-persze van életem ezeken kívül is- fiúval még nem találkoztam aki szereti az animéket és nem a pokemon meg narutot,szóval én kimondottan örülnék ha találkoznék olyannal akivel lehet erről beszélni:D
14/L
14:19-es én az első 15 éves csajszi vagyok (igazábol magamra se kéne venni, csak így nyugszik meg a kicsi lelkem ha ezt kiírom magamból..)
Ő kérdezte, hogy bejön-e, a csajszi meg én válaszoltunk hogy nem, az utóbbi hozzátette h gyerekes, ez egy személyes vélemény, attól nem értem miért kell az egész korosztályt lefogyatékosozni. (ha oda is írtad h akinek nem nem inge..) Persze nem kötöszködés képp, csak annyira szar már ez az általánosítás mindenhol...
Eddig egy ilyen srácot ismertem aki ebben mozgott, de az már beteges szinten:'D minden napja egy animecon volt kb. Viszont ha normális és jófej az illető, nem csak a kis saját világában él, akkor persze:)
Az meg, hogy gyerekes.. már unom kicsit.. mert rengeteg olyan anime van ami egyáltalán nem gyerekeknek készült és nem csak azért mert véresebb, hanem mert egyszerűen még nem értik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!