Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A melegek miért bu*zik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért bu*zik? Mármint az az elnevésre lennék kíváncsi, hogy az honnan jött.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
és homokos hogy lett belőle?
2009. ápr. 16. 20:49
 2/7 Odin777 ***** válasza:
95%

kérlek, ez a német buzerant magyarítása egyátalán nem ronda megfogalmazás hanem szakszóról van szó!

de a nigger se ronda, amerikában a négerek egymást is így nevezik tehát ez sem rasszista!

2009. ápr. 16. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a "homokos" gondolom a homoszexuálisból lett
2009. ápr. 16. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

A meleg az tartos kapcsolatot keres ismerkedik stb

a bu*i meg csak szexuális kapcsit akar!ezt én is ugy halottam:)

2009. ápr. 16. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Azt konkrétan nem tudom, hogy miért ezeket a szavakat használják rá és milyen eredetűek stb.

De a meleg és a b.zi ugyanaz. Csak a b.zi sértő, tehát azt nem mondhatod rájuk.

Én azt sem tudom amúgy a homár szó honnan jött és miért használatos a meleg pasikra... :s

2009. ápr. 17. 03:34
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
" Egy anya ölelése meleg, ti B.U.Z.I.K vagytok " Ez a felirat volt látható egy tranzparensen 2008.07.05 én a Liszt Ferenc téren Budapesten. Szerintem 100%ban igaza van. A "meleg" szó a magyarban egy a hőmérsékletre vonatkozó állapothatározó. Az hogy a b.u.z.i.kra mondják azért, hogy "ne legyen sértő rájuk nézve mert nekik is jogaik vannak és el kell fogadni őket mert értékes tagjai a társadalomnak blablabla" nem más mint a magyar nyelv megerőszakolása. A Magyar Köztársaság alkotmánya kimondja, hogy mindenkinek joga van az anyanyelve használatához és mivel a magyarban a b.u.z.i szó jelenti a b.u.z.i.kat nem fogom őket melegezni mert az mást jelent.
2009. ápr. 17. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az anya ölelése meleg..hát ez egy hülyeség volt bárki is taláálta ki mert azért mert homoszexszuális azért mondhatjuk rá hogy meleg nem egyből azt hogy b.zi

nem tudom miért kell őket bántani nem vagyok meleg. ugyan én se nézem őket Jó szemmel mert nem mondom azt h legyen mindenki meleg meg én se lennék az, de elviselem ha valaki más szexuális beállitottságu mint én.Hiszen ugyan olyan emberek mint mi!

és szerintem érzelmi külömbség is van köztük!A b.zik csak a szexre mennek a melegek szeretik egymást és kapcsolatot szeretnének egymással!/hallottam és sztem igaz/

2009. júl. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!