Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak csajok! Miben áll nálatok a rossz fiússága egy srácnak?
Figyelt kérdés
Én állítólag (jobbára) az vagy. De van hogy elbénázom, mert túl jó fiú akarok lenni. Vagy mi??? Mert jó a szíven. Talán. Ez egy komoly kérdés, csak egy kicsi komolytalan kiegészítéssel. Sajnos.
Most komolyan milyen a rossz fiú, azon kívül hogy ilyent nem kérdez???
2011. aug. 24. 03:37
11/12 anonim válasza:
Kockáztass és ne félj a kudarctól... az én barátom is rossz fiú alkat de belül meg teljesen az ellentéte, persze csak akkor ha velem van.
Ő is ilyen hogy mindenbe belemászik ami még elfogadható keretek közt mozog, ha drogról van szó viszont nem ... hozzá se nyúl! és szerintem ez hülyeség hogy a csajoknak ez jön be hogy narkózol... :) ha meg igen.. akkor tudod milyen lányok azok.. :D semmit nem érőek.
12/12 anonim válasza:
A legtöbbünk a rossz fiúkra bukik, ez általános igazság. Magabiztosság, machóság, egy-két tetkó, lázadó stílus, meg hasonlók. De ha tényleg ilyen vagy, akkor a lényedből árad, és kilométeres tesztoszteronfal véd a külvilágtól. Ennyi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!