Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy egy anyának kell(?) megvennie lánya első vibrátorát?
2009. ápr. 16. 20:10
1/9 anonim válasza:
Ugyan már, ki az, akinek Oprah szava mérvadó? Hülyeség úgy, ahogy van!
2/9 anonim válasza:
hát én nem vagyok lány így nemtudom beleélni magam, de szem ez rohadt megalázó, inkább adjon rá pénzt vagy vegye meg a lány maga vagy a barátja, de ha az annya veszi meg huu:) elég furán nézne ki
4/9 anonim válasza:
Te jó ég!Ezt el sem birnám képzelni!A másik meg,hogy ez úgy hangzik,mintha minden lánynak kéne és lenne is vibrije.
5/9 anonim válasza:
Kell a francnak a vibrátor... Igazából fingom sincs, hogy pontosan milyen, de kötve hiszem, hogy a péniszen lévő puha selymes bőrt bármilyen mesterséges cuccal le lehetne utánozni... vagy valaki aki tapasztalt ilyen téren, az árulja már el nekem, hogy le lehet-e? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Én biztos elástam volna magam, ha anyám vesz nekem egy rezgő pajtit
2009. ápr. 16. 21:59
7/9 anonim válasza:
Hát az tuti, hogy totál ciki lenne...meg sem tudnák szólalni, valszeg visszaadnám neki, hogy használja ő XD
8/9 anonim válasza:
Jó nagy butaság...
Inkább adjon az anyuka a kislányának pénzt, az majd úgyis azt vesz magának amit akar...akár vibrit is.
9/9 anonim válasza:
És ha anyám épp nem ér rá akkor simán leküldhetem érte apámat is? :D
Amúgy ezt gondolom: atyaaaa úúúúúúr iiisteeeeeen!
Mást nem nagyon tudok erre reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!