Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkézelhető, hogy egy csaj beleszeressen egy ronda srácba? A ronda/csúnya mindenkinek mást jelent? Ti hogy vagytok ezzel?
Én nem úgy fogalmaznék, hogy kiakadtam, hanem inkább igen, csak nevettem egy jót, mert azt szoktam, mikor valaki szánalmas klisék mögé bújik mikor nincs megbékélve a világgal/magával és ezért pl szidja az összes nőt. Mert a hiba természetesen mindenki másba keresendő, magadba soha sem. Te is írtál eléggé önellentmondásos dolgokat, amiket "természetesnek" veszel, de fel sem tűnik. Pedig pont itt van a gond.. De egyszerűbb a nőket okolni, pedig te cseszed el a dolgaid.
Tudod,k ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye! ;)
Remélem az iróniát továbbra sem ismered fel, korábban sem sikerült, de idáig ér "a te szinted". ;)
Egyébként meg nem (csak) a külsőd tudnám mondani, amiért elutasítanak, ha már írtad. Pont h tudok rá okot.
De nem írok több véleményt, mert úgy sem fognád fel a lényegét és én tűnnék még bunkónak. Ha szerencséd van rájössz és változol, ha nem marad ugyanez a helyzet és azt kapod amit eddig.
Ha már nem tudsz mit írni, akkor jössz a szokásos baromságokkal, hogy klisék mögé bújok, meg hogy úgysem fognám fel, amiket írsz.
Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet, komolyan. Nincs szükségem változásra, jól vagyok én így. Aki elfogad, elfogad, aki nem az nem. Egyetlen hülye p.csa kedvéért sem fogok más lenni, mint ami vagyok.
Azért jöttem azzal, mert pontosan azt teszed: találsz vmi idióta kifogást (jelen esteben h az összes nő felszínes és a pénzt nézik) és amögé bújsz, ahelyett hogy szembenéznél h ez a felfogásod mégsem jó, és gáz van azzal, amit csinálsz. De tudom, hogy ez így a könnyebb ha másokat lehet okolni, hát vannak ilyenek is... És nem KELL megváltoznod, engem ugyan hidd el, nagyon hidegen hagy hogy eggyel több ilyen van vagy kevesebb, mégis itt te sirdogálsz hogy milyen szar minden.
Én így is tök nyugodtan alszok. :)
Érdekes, hogy a nők kikérik maguknak, hogy pénzéhesnek és felszínesnek nevezzék őket, mert ugye nekik csak az érzelmek számítanak.
Persze baj van a felfogásommal. Legyen minden szép és jó, aztán hadd b.sszanak csak át a ribancok, mert ugye akkor az is az én hibám, vagy rossz lányoknál próbálkoztam.
Nem siránkoztam, hogy minden szar, ezek pusztán tények. Hosszútávra pedig lehetetlen normális nőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!