Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a fenekem, combom, és a csípőmön sok a felesleg?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom nem olyan rossz, de lenne mit alakítani, nagyon sokat kellene?
2011. aug. 23. 19:01
21/44 anonim válasza:
19:22es vagyok Hát hidd el, ha 10 év múlva is ilyen leszek, álló péniszekkel fog járni utánad a strand:D Sok sikert, én is 2 hónapja edzek, és már behoztam a genetikailag izmos haverjaimat:D És mostmár nem is akkora kínszenvedés:D Szinte élvezemxD
23/44 A kérdező kommentje:
mi az a fap fap fap????????
Apa! De hát engedélyt kértem nem emlékszel. Megengedted h feltegyem ezeket... :(
2011. aug. 23. 19:42
24/44 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy 10 év múlva is ilyen leszek :D
az jó , remélem én ha folyamatosan csinálom 2 hónapig nekem is meglátszik majd. csak az a baj h suli mellett nem tudom mennyi energiám lesz mert most jön az érettségi ..:S
2011. aug. 23. 19:44
25/44 anonim válasza:
Még mindig 19:22es vagyok. A fapfapfap nemzetközi nyelven a maszturbálás hangja fiúknál, azaz örömet okoztál néhány szűz társunknak:D Amúgy olvasd már el a versem, hosszú ideje nem kaptam rá választ:D Hogy akkor már növeljük az én egóm is http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
26/44 anonim válasza:
19.22...Este 7 körül szoktam, olyankor még nem káros, de már nincs erős tanulni. Én heti 5ször
28/44 A kérdező kommentje:
19:45
köszönöm hogy megmondtad mit jelent. amúgy írtam választ a kérdésedre :D
2011. aug. 23. 19:49
29/44 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2011. aug. 23. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!