Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a fenekem, combom, és a csípőmön sok a felesleg?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom nem olyan rossz, de lenne mit alakítani, nagyon sokat kellene?
2011. aug. 23. 19:01
11/44 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem tökéletes. ;) És milyen módszerrel edzhetném a fenekem alját. Bármilyen popsiformáló testmozgás megteszi?
2011. aug. 23. 19:13
12/44 anonim válasza:
Ehhez nem értek, de szerintem főleg görkorizás, esetleg futás. Teniszen gondolkodtam még, de én is teniszezem, és izmos lett tőle a térdem, ami egy csajon nagyon rosszul mutat
13/44 anonim válasza:
Szerintem így is jó és ne törekedj a tökéletességre ennyi az se jó ha túl tökéletes vagy :)am meg ha ennyire érdekel talán egy kicsit feszesebbé kéne tenned :ö
14/44 anonim válasza:
szerintem pont jó, legalább valami kicsit rajtad is lehet fogni 22F
15/44 anonim válasza:
19:22es vagyok, nem is kell törekedni, barátnőmet is gyönyörűnek tartom úgy, ahogy, de edzeni kell, hogy felnőttként is ilyen szép legyen. Nekem is kockás a hasam, de ha egy hónapig nem edzek, már halványodik.
16/44 anonim válasza:
sztem a csípődön van és feszesítened kéne kicsit a fenekedre is,de amúgy nincs gond
17/44 A kérdező kommentje:
értem. amúgy szoktam edzeni.. mostanában kezdtem el szóval majd biztos lesz még jobban is vagy ha nem akkor legalább így megmarad :)
2011. aug. 23. 19:28
18/44 anonim válasza:
azért majd képet kérünk arról hogy hol tartasz
20/44 anonim válasza:
Zsófi kislányom hogy tehettél ki ilyen képet magadról, ha legközelebb látlak kapsz a fejedre!
Apád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!