Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor jössz rá hogy mit vesztettél ha már elveszítetted? Igaz ez? Volt már akivel megtörtént? Sztori.
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 10:43
11/17 anonim válasza:
Ugye? Tiszta hülye a pasi... Jól elvoltunk emberileg is, kedveltük egymást, a szex is csodás volt...Mégsem tudott elköteleződni... Hát , így úszott, amit annyira szeretett,h még a legutolsó beszélgetésünknél az ajtóban is elkapott még egyszer:) Remélem jól megjegyezte, mert az volt az utolsó:)
Szegény :)
A popsis csaj:)
12/17 anonim válasza:
Én miután már "enyém volt" elhanyagoltam. Nem arról volt szó, hogy már nem szerettem meg meghódítottam stb, hanem egyszerűen távkapcsolatban voltunk, most szeptemberben költözik ebbe a városba, és így neten már nem tudtam mit kezdeni, már élőben kellett, és csak vártam az őszt... Ő persze szakított, mert neki ez fájt, hogy ennyire elhanyagoltam, eleinte még el is fogadtam, hogy oké, így a legjobb, de pár nappal utána ütött szíven a dolog. Én is sokat sírtam miatta, néha még most is, dehát elrontottam, tanultam belőle. Ha lesz más szerelmem (amit nem tudok elképzelni) vagy esetleg visszalobbanna a tűz benne (sajnos ez is túl szép, hogy igaz legyen) akkor biztos, hogy jobban megbecsülném. Így utólag könnyű okosnak lenni.
13/17 anonim válasza:
Volt, és bántam, Akkor aszittem ez lesz a legjobb megoldás, de rájöttem hogy hiányzik, és nem ez volt a legjobb. Elrontottam azzal hogy szakítottam, ő meg nem akarja velem tartani a kapcsolatot. Emberi hiba :/
14/17 anonim válasza:
én szakítottam kb 1 hete, mert nagyon elhanyagolt a nyáron. sírtam miatta, nagyon fáj hogy ezt tettem, ha egyszer is mondaná hogy kezdjük újra, rögtön belemennék. de hát ez van, már valószínű nem szeret, lehet nem is szeretett...16L
15/17 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, hogy összejöttem egy sráccal csak, hogy felejtsek egy másikat. A sráccal később szakítottam egy hét után, teljesen összetörtem a szívét. Szerelmes volt belém és megfogadta, hogy reméli lesz majd olyan, hogy én fogok küzdeni érte. Eljött a nyár nem nagyon beszéltünk, aztán mikor újra találkoztunk hirtelen belém csapott valami, hogy kell a srác. Persze sokáig titkoltam meg átkoztam magam, hogy miért basztam ki vele akkor. Ő persze tudta, hogy odáig vagyok érte. Aztán később egy helyen, mielőtt lefeküdt volna aludni megcsókolt. És jött a többi. Azóta együtt vagyunk és nagy a szerelem. El se tudom képzelni az életem nélküle. És higgyétek el, történnek csodák!:) Ezzel arra akarok utalni, hogy néha nekünk kell jelezni valahogy a másiknak, hogy szeretnénk visszakapni őt:) Ja és egy tanács: a múltat sose nézzétek, mindig előre pillantsatok. Régen mi is sokszor a múltba néztünk vissza, de rájöttünk, hogy a jelen a lényeg és a jövő.:) Remélem mindenki megtalálja a párját:) 18/L
16/17 anonim válasza:
őszintén nem mondom hogy volt.Ő volt,meg én voltam.nem lehetett az enyém.aztán megkaptam,és elvesztettem.de a mai napig nem tudom megmondani mi tud jobban fájni.megkapni,és elveszíteni úgy hogy tudod már mi nem lehetne a tiéd,vagy meg sem kapni...és azon őrlődsz hogy milyen lenne vele és neked meg sem adatott...
17/17 anonim válasza:
pont most csk en elveszitetem es most jottem ra h sose volt osszinte meg igazi barat...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!