Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor jössz rá hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor jössz rá hogy mit vesztettél ha már elveszítetted? Igaz ez? Volt már akivel megtörtént? Sztori.

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Ugye? Tiszta hülye a pasi... Jól elvoltunk emberileg is, kedveltük egymást, a szex is csodás volt...Mégsem tudott elköteleződni... Hát , így úszott, amit annyira szeretett,h még a legutolsó beszélgetésünknél az ajtóban is elkapott még egyszer:) Remélem jól megjegyezte, mert az volt az utolsó:)

Szegény :)

A popsis csaj:)

2011. aug. 23. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Én miután már "enyém volt" elhanyagoltam. Nem arról volt szó, hogy már nem szerettem meg meghódítottam stb, hanem egyszerűen távkapcsolatban voltunk, most szeptemberben költözik ebbe a városba, és így neten már nem tudtam mit kezdeni, már élőben kellett, és csak vártam az őszt... Ő persze szakított, mert neki ez fájt, hogy ennyire elhanyagoltam, eleinte még el is fogadtam, hogy oké, így a legjobb, de pár nappal utána ütött szíven a dolog. Én is sokat sírtam miatta, néha még most is, dehát elrontottam, tanultam belőle. Ha lesz más szerelmem (amit nem tudok elképzelni) vagy esetleg visszalobbanna a tűz benne (sajnos ez is túl szép, hogy igaz legyen) akkor biztos, hogy jobban megbecsülném. Így utólag könnyű okosnak lenni.
2011. aug. 23. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Volt, és bántam, Akkor aszittem ez lesz a legjobb megoldás, de rájöttem hogy hiányzik, és nem ez volt a legjobb. Elrontottam azzal hogy szakítottam, ő meg nem akarja velem tartani a kapcsolatot. Emberi hiba :/
2011. aug. 31. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
én szakítottam kb 1 hete, mert nagyon elhanyagolt a nyáron. sírtam miatta, nagyon fáj hogy ezt tettem, ha egyszer is mondaná hogy kezdjük újra, rögtön belemennék. de hát ez van, már valószínű nem szeret, lehet nem is szeretett...16L
2011. aug. 31. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, hogy összejöttem egy sráccal csak, hogy felejtsek egy másikat. A sráccal később szakítottam egy hét után, teljesen összetörtem a szívét. Szerelmes volt belém és megfogadta, hogy reméli lesz majd olyan, hogy én fogok küzdeni érte. Eljött a nyár nem nagyon beszéltünk, aztán mikor újra találkoztunk hirtelen belém csapott valami, hogy kell a srác. Persze sokáig titkoltam meg átkoztam magam, hogy miért basztam ki vele akkor. Ő persze tudta, hogy odáig vagyok érte. Aztán később egy helyen, mielőtt lefeküdt volna aludni megcsókolt. És jött a többi. Azóta együtt vagyunk és nagy a szerelem. El se tudom képzelni az életem nélküle. És higgyétek el, történnek csodák!:) Ezzel arra akarok utalni, hogy néha nekünk kell jelezni valahogy a másiknak, hogy szeretnénk visszakapni őt:) Ja és egy tanács: a múltat sose nézzétek, mindig előre pillantsatok. Régen mi is sokszor a múltba néztünk vissza, de rájöttünk, hogy a jelen a lényeg és a jövő.:) Remélem mindenki megtalálja a párját:) 18/L
2011. aug. 31. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
őszintén nem mondom hogy volt.Ő volt,meg én voltam.nem lehetett az enyém.aztán megkaptam,és elvesztettem.de a mai napig nem tudom megmondani mi tud jobban fájni.megkapni,és elveszíteni úgy hogy tudod már mi nem lehetne a tiéd,vagy meg sem kapni...és azon őrlődsz hogy milyen lenne vele és neked meg sem adatott...
2011. aug. 31. 23:18
 17/17 anonim válasza:
pont most csk en elveszitetem es most jottem ra h sose volt osszinte meg igazi barat...:(
2013. aug. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!