Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy nálam idősebb fiú és lehet hogy, én is tetszem neki csak nem merem megmondani hogy, tetszik mert lehet hogy, elszúrom. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Adjatok tanácsot és segitsetek hogy, mit mondjak neki.
2009. ápr. 16. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
én csak egyszerűel elhívnám férre a haverjaitól és a szemébe nézve azt mondanám h szeretlek! sok sikert
2009. ápr. 16. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy ilyen helyzetbe kerultem en is par hete.Evekig tetszett is csak kozbe nagyon jo haverok voltunk es nah..nem akartam ezzel bekavarni..egyszer raszedtem magam hogy nah most megmondom neki h tetszik.Ponmt egy buliba voltunk volt is bennem vagy 2 sor,es batorsagot vettem magamon,melleultem es elmondtam neki h tetszik.Kiderult h o is igy erez,vegul osszejottunk :)Sok sikert ;) 18/L
2009. ápr. 16. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
egyszerubben?? vegye eszre h valahogy tobbet dumalsz vele...hatha kapcsol...buliba ha elmentek egyutt akkor is szemezz vele es flortolj...rajon o majd magatol ha nem huje...:P pussz
2009. ápr. 16. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szemezés, mosoly... ettől egy srácnak kapcsolnia kell!:)
2009. ápr. 16. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy érdekes mosoly, egy szemezést sokat javíthat a dolgon...Flörtölgetés... Ettől biztos kapcsol a pasi, hogy lépnie kell...

De érdekelne, hogy hány éves vagy és mennyivel idősebb a fiú, mert ha túl sok az év arány,lehet h nem jön össze, vagy ha összejön is nem tudod azt nyújtani neki,amire szüksége lenne.

Sok sikert:)

Erdélyi lány

2009. ápr. 16. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
én 12 éves vok ő pedig 14-15
2009. ápr. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!