Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17-19 éves lányok! Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-19 éves lányok! Nálatok kizáró ok, hogyha a fiú fiatalabb?

Figyelt kérdés

És ha ez nemzavar, akkor hány évvel lehet fiatalabb, ami még belefér?

Kort is légyszi

2011. aug. 22. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
EGYÉL ZOKNIT!
2011. aug. 28. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Nalam igen! Egyidos johet, de fiatalabb nem. Idovel, lehet, hogy megvaltozik! :-) 17/l
2011. aug. 28. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:
áhh nem értem miért kell általánosítgatni :D nem minden fiú érik későn.. :) az én barátom ebben a hónapban töltötte a 15öt, én 17 multam... :)és semmi gond nincs, nagyon jól megvagyunk :)
2011. aug. 28. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát, őszintén... igen, nálam az. De ismertségi körömben van olyan, hogy nagyon hosszú kapcsolat egy 18/l és 17/f között. Szóval, 1 év max még belefér, amennyiben a fiú elég érett és felelősségteljes, és már nem is fiú, inkább férfi-féleség... De igazából, nekem gyakran az is böki a csőröm, ha pár hónappal fiatalabb nálam a pasi, vagy ha egyidős velem. Kényelmetlenül érzem magam olyan esetekben. De nem a kor számít, ha szeretitek egymást, akkor aztán édesmindegy, hogy hány évesek vagytok.

De hiába, hogy ezt mondom, ha két udvarlóm lenne, dettó ugyanazokkal a tulajdonságokkal, minden ugyanaz, csak az egyik fiatalabb, a másik idősebb lenne, szívfájdalom, sajnálnám a fiatalabbat, de gondolkodás nélkül az idősebbnek kedveznék.

Még szerencse, hogy a barátom 3 évvel idősebb nálam, így nekem ilyen problémám nincs. :)

18/l

2011. aug. 28. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
szóba se jöhet fiatalabb..úgy hajtom el, mint macskát xarni:D
2011. aug. 28. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A normális lányok nem primitívek, ezért nincsenek ilyen hülyeségeik. Ők nem fognak fennakadni azon, hogy fiatalabb a fiú, nem fognak ezen csámcsogni. Szóval kerüld a primitív lányokat.

Amúgy az az optimális, ha mindkettő fél azonos korú.

2011. aug. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!