Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire legyen egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire legyen egy pasi agresszív?

Figyelt kérdés
olvasgatok itt a gyakori kérdéseken és azt vetem észre hogy a lányok oda vannak az agresszív pasikért .sexinek tartjátok?hogyan lehetnék én is agresszívabb régebben törtem zúztam de aimótta szét verték a fejem nincsenek dührohamaim
2011. aug. 21. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én emiatt nem jöttem össze egy sráccal azóta őt is szépen megverték már nincs is akkora arca, de soha nem jönnék vele össze, pedig tudom, hogy ő még mindig szeret engem...
2011. aug. 28. 17:04
 12/24 anonim ***** válasza:

szexnél értendő az agresszivitás...hogy úgy megtudd baszni hogy fel ne tudjon kelni...legalábbis én azt szeretem :P

20L

2011. aug. 28. 17:40
 13/24 anonim ***** válasza:

szexnél értendő az agresszivitás...hogy úgy megtudd baszni hogy fel ne tudjon kelni...legalábbis én azt szeretem :P

20L

érdekes fogalmazás. egyes szám 3. személyben írsz. másokat tudnád elfogadni, ha meg b.nák őket, vagy, ha téged? esetleg nem is Lány vagy?

2011. aug. 28. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:

mivel a kérdező férfi, azért írtam E/3ban-.-'... mer neki írtam , hogy mi az ami jó ...érted...

és igen lány vagyok -.-'

2011. aug. 28. 19:17
 15/24 anonim ***** válasza:

18:04

Csak a rend kedvéért E/2. személyben írta a 20 éves lány!

Szerintem a nyelvtannal kéne foglakoznod, nem másokba a hibát keresn ;)!

2011. aug. 28. 19:36
 16/24 anonim ***** válasza:
hát E/2 ben írtam hogy azt h "megtudd" és E/3 ban hogy ne tudjon felkelni :D de mind1, am télle nem, értem miért kellett belekötni...
2011. aug. 28. 20:11
 17/24 anonim ***** válasza:
mármint a 18:04-nek...
2011. aug. 28. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:

elnézést mindenkitől a nyelvtani belemenés miatt, csak valahogy nehezen egyeztettem össze, hogy egy 20 éves lány ennyire durván fogalmazzon...

Persze mindenkinek szíve joga magát megb.ni, főleg, ha így éri el a kielégülést! :-)

További sok kellemest!

2011. aug. 28. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha mondjuk a kérdésre válaszolnál amit ftett a kérdező?

Ő is örülne neki, és más is, hogy nem az észt osztod!

Tudjuk neked nagyon sok van belőle!

Hozzád érhetünk mester? :))

2011. aug. 29. 00:06
 20/24 anonim ***** válasza:

ha lány vagy, és tetszel nekem a személyes találkozás alkalmával, akkor kegyet gyakorolok, és hozzámérhetsz! :-)

egyébként a feltett kérdés második feléből 17.de lehet 18. érzékemmel azt olvasom ki, hogy a kérdező csak unalmában írogatott...

2011. aug. 29. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!