Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire legyen egy pasi agresszív?
szexnél értendő az agresszivitás...hogy úgy megtudd baszni hogy fel ne tudjon kelni...legalábbis én azt szeretem :P
20L
szexnél értendő az agresszivitás...hogy úgy megtudd baszni hogy fel ne tudjon kelni...legalábbis én azt szeretem :P
20L
érdekes fogalmazás. egyes szám 3. személyben írsz. másokat tudnád elfogadni, ha meg b.nák őket, vagy, ha téged? esetleg nem is Lány vagy?
mivel a kérdező férfi, azért írtam E/3ban-.-'... mer neki írtam , hogy mi az ami jó ...érted...
és igen lány vagyok -.-'
18:04
Csak a rend kedvéért E/2. személyben írta a 20 éves lány!
Szerintem a nyelvtannal kéne foglakoznod, nem másokba a hibát keresn ;)!
elnézést mindenkitől a nyelvtani belemenés miatt, csak valahogy nehezen egyeztettem össze, hogy egy 20 éves lány ennyire durván fogalmazzon...
Persze mindenkinek szíve joga magát megb.ni, főleg, ha így éri el a kielégülést! :-)
További sok kellemest!
Mi lenne ha mondjuk a kérdésre válaszolnál amit ftett a kérdező?
Ő is örülne neki, és más is, hogy nem az észt osztod!
Tudjuk neked nagyon sok van belőle!
Hozzád érhetünk mester? :))
ha lány vagy, és tetszel nekem a személyes találkozás alkalmával, akkor kegyet gyakorolok, és hozzámérhetsz! :-)
egyébként a feltett kérdés második feléből 17.de lehet 18. érzékemmel azt olvasom ki, hogy a kérdező csak unalmában írogatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!