Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két terh tesztet csináltam, negativ. A mensim febr14-én jött meg. Márc-ban9napot késett, de ápr-ban15-énmegjött. Márciusban féltem nem-e vagyok terhes, mert ennyit késett. Lehet terhes vagyok? Sex közben nem védekeztünk. Tudom, nagy hiba volt.
És lehet hogy csak beképzelem magamnak, de mintha a hasam nagyobb, duzzattabb lenne. már vagy egy hete.
Nem tudok dokihoz menni, mert anyukámmal nem tudok elmenni. Nem Magyarországi vagyok. És nálunk az orvosok szó szerint nem vizsgálnak meg, csak kiirnak valamit.Szoval nem bizom bennük. Nem szeretném ha kitudodna ez a dolog. És anyukám is ápolonő. Ismeri az orvosokat. Magyarban szeretnék tanulni, és akkor tuti elmegyek dokihoz.
hát ha a szex az előtt volt mióta menstruáltál akkor nem vagy terhes, ne aggódj.
ha azóta volt a nem védekezős szex, akkor van mért aggódni. kicsit zavarosan írtál
De olvastam ezen az oldalon, hogy akkor is lehetek terhes ha menstruálok. És a nem védekezős sex a február végén volt. Azóta már kétszer megjött.
Igen, tudom, ogy zavarosan írtam, bocsi, de nem tudom jobban elmagyarázni. És kösz mindenkinek a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!