Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két terh tesztet csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két terh tesztet csináltam, negativ. A mensim febr14-én jött meg. Márc-ban9napot késett, de ápr-ban15-énmegjött. Márciusban féltem nem-e vagyok terhes, mert ennyit késett. Lehet terhes vagyok? Sex közben nem védekeztünk. Tudom, nagy hiba volt.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt leírnád értelmesen légyszi?
2009. ápr. 15. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt én sem értem.Írd le még egyszer
2009. ápr. 15. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
A teszt negativ,késéssel de megjött!Mi a problémád?**
2009. ápr. 15. 19:28
 4/10 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi hogy mind a két teszt negatív lett. februárban és áprilisban megjött, úgy ahogy szokott, de márciusban 9 napot késett. Nem védekeztünk, ami nagy hiba, már tudom. Vegyek még egy tesztet?? Dokihoz nem tudok sehogy sem menni.
2009. ápr. 15. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,ezek a tesztek megbizhatóak,viszont miért is nem tudsz dokihoz menni?**
2009. ápr. 15. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:

És lehet hogy csak beképzelem magamnak, de mintha a hasam nagyobb, duzzattabb lenne. már vagy egy hete.

Nem tudok dokihoz menni, mert anyukámmal nem tudok elmenni. Nem Magyarországi vagyok. És nálunk az orvosok szó szerint nem vizsgálnak meg, csak kiirnak valamit.Szoval nem bizom bennük. Nem szeretném ha kitudodna ez a dolog. És anyukám is ápolonő. Ismeri az orvosokat. Magyarban szeretnék tanulni, és akkor tuti elmegyek dokihoz.

2009. ápr. 15. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

hát ha a szex az előtt volt mióta menstruáltál akkor nem vagy terhes, ne aggódj.

ha azóta volt a nem védekezős szex, akkor van mért aggódni. kicsit zavarosan írtál

2009. ápr. 15. 20:12
 8/10 A kérdező kommentje:

De olvastam ezen az oldalon, hogy akkor is lehetek terhes ha menstruálok. És a nem védekezős sex a február végén volt. Azóta már kétszer megjött.

Igen, tudom, ogy zavarosan írtam, bocsi, de nem tudom jobban elmagyarázni. És kösz mindenkinek a válaszokat

2009. ápr. 15. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól még lehetnél terhes,hogy megjött,mert nekem is megjött,és terhes voltam,de a tesztben megbizhatsz,főleg,hogy 2x is negativ lett,azaz 1CSIK volt rajta igaz?Hogy- hogy nagyobb a hasad?Puffad vagy hogy érted?
2009. ápr. 16. 07:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, egy csík volt rajta határozottan. A hasam igen, olyan puffadt de lehet hogy csak elkeztem hízni???
2009. ápr. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!