Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ilyen veletek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés
Azért irom ide..itt hátha választ kapok rá!!Ha vkinek van a fájdalmas mensessel tapasztalata segíthetne!:(Nagyon el vagyok keseredve! :(:( Mai s teljesen kiszáradtam hajnali 2-du 3ig folyamatosan hánytam,s nem merek dokihoz menni!:( Ha vki szed erre vmit ami használ neki jó lenne nekem is talán! :( (fog.gátlót nem szedek,nnics párkapcsolatom..de eddig sem szedtem)Ha tud vki vmi jó ötletet,praktikát szívesen fogaodm! 19/l
2009. ápr. 15. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem tegnap előtt a doki adott tanácsot, nospát és algopirint gondolt nekem együtt, tényleg jó.

nővéremet egyszer szintén mentővel vitták el, neki nőgyógyász írt fel apranax ot, egy ideig azt is beveszegettem, az aztán tényleg jó. gyors meg hatákony. de azért elég komoly..

2009. ápr. 15. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. csak 19 éves koromtól ennyire gáz, már többször vitt el a mentő, kivizsgáltak ,de nem találtak semmit. Cataflam-ot és No-spa-t szedek, már mensi előtt pár nappal elkezdve, az segít valamennyit. Fogalmazásgátlót ne szedj, az nem erre van!
2009. ápr. 16. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszaitokat!! Hát fog.gátlót csak végső esetben szednék..mert igy hogy most nincs senkim nagyon nem is akarom a szervezetem ezzel tömni!:( De köszi h mondtatok egy két nevet..amit kipróbálhatok hátha használ! :) Anyukámnak sosem voltak ilyen panaszai....nem tom nekem honnan jött!
2009. ápr. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!