Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ilyen veletek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés
Azért irom ide..itt hátha választ kapok rá!!Ha vkinek van a fájdalmas mensessel tapasztalata segíthetne!:(Nagyon el vagyok keseredve! :(:( Mai s teljesen kiszáradtam hajnali 2-du 3ig folyamatosan hánytam,s nem merek dokihoz menni!:( Ha vki szed erre vmit ami használ neki jó lenne nekem is talán! :( (fog.gátlót nem szedek,nnics párkapcsolatom..de eddig sem szedtem)Ha tud vki vmi jó ötletet,praktikát szívesen fogaodm! 19/l
2009. ápr. 15. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet h TSS, menj el orvoshoz! tampont használsz?
2009. ápr. 15. 18:35
 2/13 A kérdező kommentje:
használok mindenfélét..mikor hogy!Azt mondod az lehet?? juuuj!
2009. ápr. 15. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

nekem olyan volt h falfehér voltam ki voltam merülve ülni álni feküdni semmit nem birtam :S

én algopirin ampullát vettem be nekem az bevált aztán kialudtam magam hát csak másnap lettem jól

2009. ápr. 15. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

mindenképp menj el dokihoz! engem 2x vitt el mentő, annyira rosszul voltam, pedig korábban sosem fájt semmim. viszont a doki adhat neked olyan gyógyszert,ami pont erre jó.

amúgy nekem az Algoflex M használt. (23/L)

2009. ápr. 15. 18:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Jól van...kicsit tartok tőle,mert ennyi idős koromig még nem volt szükségem dokira!Meg előtte évekig (13éves korom óta van meg)csak enyhébb panaszaim voltak...ez fél éve jött elő ennyire súlyosan!S mindig nagyon megijedek...ma még a sulit is kénytelen voltam kihagyni (nem először) lehet az algoflexet megprobálom!Nagyon köszi
2009. ápr. 15. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
velem olyan is volt hogy annyira görcsöltem hogy elhánytam magam a nyilvános utcán...sajnos ez előfordul velünk.menj el dokihoz 1 erős fájdalomcsillapítót felír és ennyi az egész.nálam a cataflan vált be.
2009. ápr. 15. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem mersz?
2009. ápr. 15. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát csak mindig feszengek ha orvoshoz kell menni..mert akkor már magatehetetlen vagy és segítségre szorulsz!!Azért ez nem vmi jóóóó!De majd elrendezem magamba...
2009. ápr. 15. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Jaj ne butáskodj már! Igenis menj el dokihoz. Elég idős vagy már hozzá, hogy belásd ez a TE érdeked. Minden hónapban így akarsz járni? Tessék összeszedni a bátorságod, és orvoshoz menni. Azért lásd be ez már nem egyszerű menstruációs panasz. Nem történik semmi olyan az orvosnál, amit nem lehetne túlélni. Szóval bátorság! (Egyébként nekem is az algoflex-m vált be, de én messze nem voltam ennyire rosszul. Ha meg folyamatosan hánysz, hiába veszel be gyógyszert, mire felszívódna, már visszajött.)
2009. ápr. 15. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én hasonló módon szenvedek,egy osztálytársam adott nekem egy Premens nevű gyógyszert,attól minden panaszom elmúlt(pedig algoflex-M-et is vettem be ami erre való) Szerintem mindenképp fordulj orvoshoz főként nőgyógyászhoz,nekem kifejezetten erre írtak fogamzásgátlót!Több alternatíva van,mindenképp lépj vmit ez ügyben!
2009. ápr. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!