Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, vészes, ha kb annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, vészes, ha kb annyi acne van egy srácon, mit pl a képeken? Kizáró ok lehet, ha ilyen arcal megy oda hozzátok egy fiú ismerkedni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 20. 11:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Zineritet én is használtam és igen egy ideig hatásos

a tabletta meg májkárosító és a bőrödet hámlasztja ezért a bőröd extra érzékeny lesz mindenre és a gyógyszer használatának az első szakaszán a bőröd rosszabbul fog kinézni mint most a javulás egy év és az sem biztos h az elért állapot fennmarad a gyógyszer használatának a befejeztével, de ezeket az orvos elmondja

2011. aug. 28. 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Kicsit érzékenyebb a bőr a Roaccutan-tól, meg szárazabb, de csúnyább nem mint előtte, nekem végig sokkal szebb volt.

23/L

2011. aug. 28. 20:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is Roaccutant szedtem anno. 14 évesen kaptam a kezelést. Kb fél évig tartott, közben kaptam kenőcsöt is amivel kenni kellett az arcomat. De nem volt rondább tőle a bőröm. Ahogy előttem si írták picit érzékenyebb volt tőle, és szárazabb, ezért hámlott is, de kentem gyógyszertári arckrémmel és az segített sokat rajta. Szóval rondább tuti nem lesz a Roaccutantól senki. A kezelés végére teljesen letisztult a bőröm. Azóta sincs vele problémám, persze használok arctisztító tonikot minden reggel este. Illetve, ha esetleg néha néha 1-1 pattanás megjelenik, akkor valamilyen leszárító kencét. Szerintem megéri belevágni, ajánlom mindenkinek.

20/L

2011. aug. 28. 22:33
 24/24 anonim ***** válasza:
A fúj... és az obszcén válaszadók buták,lehet valaki őszinte finomabb formában is.Az tény,hogy az ismerkedés akkor lehet sikeres ha a bőröd tiszta,ez része az ápoltságnak,mert lehetsz bármilyen kedves vagy zseniálisan intelligens,ha gyulladt göbök vannak az arcodon az sokak számára visszataszító lehet.Az öcsém is hasonló problémával küzdött,-volt kozmetikában,-kitisztították az arcát,bőrgyógyásznál,-egy csomó kencét kapott,de igazából tökéletes eredmény nem született.Az interneten böngésztem ez ügyben,sokan ajánlották az Akneroxid kenőcsöt,az öcsém is kipróbálta,két hét alatt letisztult az erősen acnés bőre.(A textilt kifehéríti,vigyázni kell a kenésével,pár márkás póló bánta,le és felvétel során ahogy a bőréhez ért,-a ruha színe kifakult.-De így is meg érte,tiszta ápolt bőre lett.)Ha ez sem használ addig kell kitartóan próbálkozni,míg nem találsz hatásos szert a bőrödre.Ha ezek után még olvasott és tájékozott is vagy a világ dolgaiban esetleg idegen nyelveket is tanulsz,-bizonyára sikeres lesz az ismerkedés.
2012. nov. 12. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!