Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, vészes, ha kb annyi acne van egy srácon, mit pl a képeken? Kizáró ok lehet, ha ilyen arcal megy oda hozzátok egy fiú ismerkedni?
Zineritet én is használtam és igen egy ideig hatásos
a tabletta meg májkárosító és a bőrödet hámlasztja ezért a bőröd extra érzékeny lesz mindenre és a gyógyszer használatának az első szakaszán a bőröd rosszabbul fog kinézni mint most a javulás egy év és az sem biztos h az elért állapot fennmarad a gyógyszer használatának a befejeztével, de ezeket az orvos elmondja
Kicsit érzékenyebb a bőr a Roaccutan-tól, meg szárazabb, de csúnyább nem mint előtte, nekem végig sokkal szebb volt.
23/L
Én is Roaccutant szedtem anno. 14 évesen kaptam a kezelést. Kb fél évig tartott, közben kaptam kenőcsöt is amivel kenni kellett az arcomat. De nem volt rondább tőle a bőröm. Ahogy előttem si írták picit érzékenyebb volt tőle, és szárazabb, ezért hámlott is, de kentem gyógyszertári arckrémmel és az segített sokat rajta. Szóval rondább tuti nem lesz a Roaccutantól senki. A kezelés végére teljesen letisztult a bőröm. Azóta sincs vele problémám, persze használok arctisztító tonikot minden reggel este. Illetve, ha esetleg néha néha 1-1 pattanás megjelenik, akkor valamilyen leszárító kencét. Szerintem megéri belevágni, ajánlom mindenkinek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!