Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti borotváljátok a fanszőrötöket?
Figyelt kérdés
Ha igen mivel és mennyi időnként én havonta 16/f2011. aug. 20. 01:35
91/204 anonim válasza:
Miért válaszoltok ilyen gyorsan.?? Most borotváljátok a fanszőrötöket.?xDD
93/204 anonim válasza:
Cod-ocska meg máá bealudt.xDD
94/204 anonim válasza:
Borotvával, hetente. Engem nem is nagyon zavarna hogy ott van, igazából a barátnőmet se. De szerintem egyrészt az orális szex és a szőrzet nem illik össze, másrészt pedig ha egy lány ad ennyit magára, akkor szerintem nekünk is lehet :)
16/F
96/204 A kérdező kommentje:
itt vok én is :D
2011. aug. 20. 12:29
97/204 anonim válasza:
rasztázom, de előtte afró volt
98/204 anonim válasza:
Naaareggelt. Ééénis ittvagyok.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!